HP ENVY 110 e-All-in-One încorporează abilităţile tradiţionale de imprimare, scanare şi copiere cu mai multe caracteristici inovatoare, cum ar fi posibilitatea de a imprima direct de pe orice dispozitiv mobil prin aplicaţiile HP de imprimare mobilă şi prin tehnologia ePrint.

„Pentru HP, viitorul imprimării înseamnă folosirea inovaţiilor tehnologice pentru a ajuta utilizatorii să redescopere un proces care îi ajută să fie mai productivi şi să lucreze, în siguranţă, chiar şi când se află în mişcare”, a declarat Radu Negoescu, LES GTMU Lead, HP IPG România. „Utilizatorul nu mai este legat de un anumit spaţiu fizic, de infrastructura IT sau de echipamentul pe care are stocată informaţia pe care doreşte să o imprime. Misiunea noastră la HP este să ne asigurăm că, prin soluţiile şi echipamentele pe care le avem în portofoliu, putem ajuta fiecare utilizator în parte să imprime orice document doreşte în cel mai uşor şi mai sigur mod posibil.”

Punctul de diferenţiere cel mai important rămâne însă cel estetic – un model compact, de un alb strălucitor, HP ENVY 110 e-All-in-One dispune de o tăviţă pentru hârtie care se deschide automat doar atunci când este nevoie de ea, permiţând în rest minimizarea spaţiului.

În plus, utilizarea sa este intuitivă datorită ecranului touchscreen color de mari dimensiuni, care permite accesul direct al utilizatorilor la Internet şi la o gamă variată de aplicaţii HP, dar şi datorită abilităţii echipamentului de a se conecta direct la reţeaua wireless din încăperea în care este amplasat cu ajutorul funcţiei HP Auto Wireless Connect.

HP ENVY 110 e-All-in-One va fi disponibilă în România în premieră în reţeaua de magazine Mega Galaxy, de la sfârşitul lunii.