SpectreXT este vedeta HP, fiind fratele mai nou, mai compact (cu o grosime de doar 14,5 mm, o greutate de 1,395 kg şi diagonală de 13,3 inch) şi mai performant al modelului Envy 14 Spectre lansat de HP la începutul anului. În plus, design-ul echipamentului a trecut şi el încă o dată prin mâinile echipei HP şi vine cu materiale premium, finisaje fine de aluminiu şi un contur bine definit. La interior, Spectre XT se laudă cu un hard drive mSATA foarte rapid, cele mai noi procesoare Intel, până la 256 GB de spaţiu de stocare SSD şi poate oferi o autonomie de lucru de până la 8 ore.
 
În acelaşi timp, HP a prezentat şi o gama întreagă de Ultrabook-uri şi Sleekbook-uri HP Envy, dar şi Ultrabook-ul de business HP EliteBook Folio 9470m.
 
Cu o grosime de până la 19,8 mm şi o greutate de nici 1,79 kg, noile notebook-uri HP ENVY sunt disponibile în două variante de display, cu diagonală de 14 inch sau de 15,6 inch) şi includ fie cele mai noi procesoare Intel Core, fie procesoare AMD Accelerated Processing Units. Modelele integrează, de asemenea, tehnologia Beats Audio, fiind astfel echipamentele ideale pentru acei utilizatori pasionaţi de muzică.
 
Cu o diagonala de 14 inch, o greutate de doar 1,58 kg şi o grosime de 19 mm, HP EliteBook Folio 9470m este răspunsul HP pentru specialiştii aflaţi mai mereu în mişcare şi care îşi petrec cea mai mare ofertă departe de un birou fizic. Pentru a le susţine activitatea în orice condiţii, noul ultrabook nu doar că le oferă posibilitatea să lucreze o zi de pe el, dar include posibilitatea de a încorpora o baterie secundară, reducând dependenţa de o sursă de energie electrică.