Hotelul a fost scos la vânzare prin licitaţie la un preţ de pornire de 19,6 milioane euro, cu aproape 13 milioane euro mai puţin decât la precedenta tentativă de vânzare, din 2007, blocată în instanţă.

Licitaţia este organizată în condiţiile în care RA-APPS şi-a accentuat pierderile în ultimii ani, iar consultanţi imobiliari au atenţionat în repetate rânduri că vânzarea activelor în condiţiile actua­le ale pieţei nu este cea mai bună soluţie şi că înfiinţarea unui fond imobiliar listat la bursă pentru administrarea activelor sau transferul acestor servicii către fir­me private sunt alternative la vânzarea in­di­viduală a proprietăţilor, care ar asigura o trans­parenţă sporită şi un câştig mai bun pen­tru stat.

Hotelul Triumf, clasificat la două stele, este amplasat pe un teren de 15.000 metri pătraţi lângă Bulevardul Kiseleff din Capitală şi dispune de 98 camere şi apartamente, un restaurant cu o capacitate de 120 de locuri şi o grădină de vară cu 60 de locuri.

Hotelul a mai fost scos la vânzare în ianuarie 2007, dar licitaţia a fost contestată în instanţă de Athenee Phenix Group, controlată de compania Ana Hotels a omului de afaceri George Copos.