In conditiilor economiei curente – cand eforturile se concentreaza pe optimizarea costurilor – investitiile in  mentinerea si chiar ameliorarea standardelor asigurate de hoteluri serviciilor oferite oaspetilor pot deveni esentiale cand vorbim de optiunea calatorilor pentru hotelurile din Bucuresti.

Astfel Golden Tulip Times a initiat la inceputul acestui an investitii operationale pentru modernizarea partiala a proprietatii, cu scopul declarat de oferi un confort sporit propriilor oaspeti. Hotelul de 4 stele situat pe Bulevardul Decebal, este un refugiu placut, ideal pozitionat in noul centru financiar al Capitalei si in imediata apropiere a atractiilor turistice principale oferite de aceasta.

Oaspetii se pot bucura aici de unele dintre cele mai confortabile si spatioase camere din oras, precum si de multiple beneficii precum internet wireless inclus in tariful camerei, discounturi oferite la meniul a-la-carte promovat de restaurantul hotelului sau  accesul la programul international Golden Tulip de recunoastere a oaspetilor – Flavours – prin care acestia pot obtine numeroase avantaje; inclusiv nopti gratuite la orice hotel din lant sau chiar mile gratuite in programele similare ale companiilor aeriene partenere.

Pentru aceasta vara Golden Tulip Times propune numeroase promotii incepand cu tarife speciale pentru cazare si pachete atractive pentru weekend ce includ turul orasului sau beneficiul unei nopti gratuite la 2 achitate.

Dispunand de 3 Sali de conferite cu o echipare moderna si completa si beneficiind de lumina naturala, hotelul propune de asemenea pachete de conferinte promotionale cu totul inclus, in conditiile unui raport calitate / pret deosebit.

Pentru mai multe detalii despre hotelul Golden Tulip Times si promotiile sale, va rugam accesati:
www.goldentuliptimes.com
www.timesevents.ro