Honda Trading România a deschis primul showroom pentru motociclete în zona de nord a Capitalei, pe Bulevardul Expoziţiei, Nr.2.

“Honda Trading doreşte să mulţumească fostului distribuitor, AutoItalia, pentru activitatea sa de promovare a acestor produse pe piaţa internă şi pentru sprijinul oferit de-a lungul timpului tuturor clienţilor Honda” se arată într-un comunicat al companiei.

Clienţii mărcii nipone au la dispoziţie o gamă largă de motociclete precum Honda VFR 1200 F, prima motocicletă din lume dotată cu cutie de viteze automată cu dublu ambreiaj, linia de produse CBR care va include noile CBR600F si CBR250R, dar şi legendarul CBR1000RR, împreună cu 600RR. Vor fi disponibile inclusiv modelele Naked/Street, Custom/Cruisers, dar şi scutere.

 „Unul dintre scopurile importante ale Honda este acela de a oferi soluţii de mobilitate adaptate unei game diversificate de nevoi. În 1948, Soichiro Honda a pus bazele companiei ce îşi propunea să producă vehicule pe 2 roţi fiabile şi accesibile. În prezent, Honda este lider mondial în producerea de motoare pentru o gama variată de produse, însă recunoaştem că vehiculele pe 2 roţi reprezintă punctul de plecare”, a declarat Masahiro Matsushita, Preşedinte Honda Trading România.
Primul dealer oficial agreat de noul distribuitor este Carpaţi Motors, companie cu o experienţă îndelungată legată de Honda, ce va acoperi zona Bucureşti, oferind atât servicii de vânzare cât şi de post-vânzare.