Cel mai recent parteneriat pe care retailerul suedez l-a semnat este cu Iulius Group, compania omului de afacer ieşean Iulian Dascălu. Contractul prevede deschiderea a trei magazine H&M în ansamblul urbanistic Palas din centrul Iaşiului, în Iulius Mall Timişoara şi Iulius Mall Cluj.
„Alegerea de către H&M a ansamblului urbanistic Palas Iaşi şi a mall-urilor noastre din vestul şi centrul ţării este onorantă şi dă un plus de valoare portofoliului companiei”, a declarat Iulian Dascălu.
Immofinanz a anunţat în ultimul raport financiar că a semnat un nou contract cu H&M pentru centrul comercial Maritimo Shopping Center din Constanţa – fostul Polus Center pe care austriecii l-au cumpărat în acest an de la TriGranit. Unitatea urmează a fi deschisă în septembrie 2011.
Primele două magazine H&M vor fi deschise în primăvara anului viitor în AFI Palace Cotroceni şi Băneasa Shopping City din Bucureşti. Tot în Capitală suedezii au mai semnat contracte de închiriere pentru centrele Plaza România, Bucureşti Mall şi Unirea Shopping Center.