Conscious Collection se va adresa femeilor, bărbaţilor şi copiilor şi au în comun culoarea alb. Articolele noii colecţii vor fi puse în vânzare în toate magazinele H&M începând cu data de 14 aprilie.

„Nu mai este vorba doar despre bumbacul organic, acum sunt nenumărate posibilităţi de creare a unui întreg concept de modă pe bază de materiale ecologice. Realizând în mod regulat colecţii Conscious avem oportunitatea de arăta, în diverse moduri, ce puteam crea folosind cât mai multe materiale sustenabile”, a declarat Ann-Sofie Johansson, şefa departamentului de Design la H&M.

Tendinţe noi

„Marea tendinţă a sezonului sunt nuanţele de alb, perfecte pentru această colecţie. Albul aduce o notă romantică prin dantelă şi broderia englezească şi este totodată culoarea de bază a stilului sport şi destins şi a unui stil masculin chic şi elegant”, a mai completat Johansson.  

Hainele de damă sunt inspirate de un stil romantic reactualizat, în care bluzele, tunicile şi tricourile cu broderie englezească sunt piesele de referinţă. Rochiile cu volane sunt perfecte pentru zi, iar cele drapate în stil grecesc sunt ideale pentru seară. De remarcat este fusta fluidă, precum şi pantalonii scurţi. Colecţia cuprinde si blazerul de un alb perfect şi pantalonii cu pense care creează un look minimalist. Broderia englezească şi lenjeria de dantelă sunt şi ele parte din Conscious Collection.

Hainele pentru bărbaţi au o tentă „preppy” – blazer alb în doi nasturi, cămăşi fără guler şi tricouri Henley cu detalii la baza gâtului. Tricourile sunt imprimate sau în dungi şi se pot purta cu un maiou deasupra, iar pantalonii sunt fie jeans cu cinci buzunare fie în modele personalizate, care lasă loc variaţiilor. În colecţia pentru copii abundă hainele albe pentru fete şi băieţi. Rochii cu volane, topuri, fuste şi tricouri, care arată fantastic în combinaţie cu jeans sau colanţi.

Conscious Collection este o linie recurentă H&M, propusă în perioade diferite, sub forme diferite. Colecţia acestei primăveri este o completare a colecţiei Garden de anul trecut, realizată de asemenea din materiale sustenabile şi care s-a bucurat de un succes real.


Rochie din poliester reciclat Ladies nr. 2 – preţ 140 lei


Rochie de poliester reciclat Ladies nr. 4 – 164 lei


Rochie din bumbac organic Ladies nr. 8, preţ: 140lei


Rochie poliester reciclat Ladies nr. 9, preţ: 140 lei


Sacou din bumbac organic Men nr. 7, preţ: 116 lei


Cămaşă din bumbac organic Men nr. 6, preţ: 94 lei