UPC România anunţă introducerea canalului HBO HD în cadrul pachetului de programe digitale în format High Definition. HBO HD se adaugă canalelor deja disponibile în format high definition: TVR HD, PRO TV HD, Eurosport HD, History HD şi Fashion TV HD. 

Abonaţii de televiziune HD ai UPC România se vor putea bucura de toate programele HBO disponibile în varianta standard, acum în high definition. Proprietăţile HD sunt: cele mai clare imagini, rezoluţii de până la cinci ori mai mari decât la televiziunea standard sau sunet asemănător cu cel din cinematografe.

 „Prin introducerea HBO HD, ne respectăm promisiunea făcută clienţilor noştri – aceea de a le oferi conţinut de calitate şi cele mai înalte standarde tehnice la cele mai accesibile preţuri de pe piaţă. În lunile care vor urma ne vom extinde pachetul HDTV cu noi canale oferind un conţinut cât mai diversificat pe zona de entartainment, educaţie şi informaţii de calitate” adaugă Iulia Florea, Director, Customer Relations and Retail Sales, UPC România.

Lansată la începutul lunii octombrie 2009, televiziunea HD a devenit în scurt timp una dintre cele mai populare servicii ofertite de UPC Romania, atrăgând la doar câteva săptămâni de la lansarea sa peste 2.000 de abonaţi. 

 HBO HD este disponibil pentru abonaţii Digital TV Medium cu DVR si HD + MAXPAK şi Digital TV Large (include MAXPAK) cu DVR si HD, atât în cazul achiziţionării exclusive a serviciilor de televiziune cât şi în cadrul pachetelor 2 Play si 3Play.

Reţelele UPC România deservesc, în acest moment, peste 1.237.000 de clienţi în 200 oraşe.

SURSA: UPC