"Prin implicarea în organizarea acestui eveniment, Camera de Comerţ şi Industrie a României se dovedeşte a fi partenerul pe termen lung al comunităţii de afaceri, gata să ofere sprijinul atât de necesar pentru a creşte vizibilitatea afacerilor româneşti la nivel internaţional. Sperăm ca acest eveniment să producă o schimbare importantă în viziunea oamenilor de afaceri străini asupra României, a potenţialului său economic şi investiţional, pe scurt, să contribuie la repoziţionarea ţării noastre pe harta afacerilor şi investiţiilor mondiale', a mai spus Vlad Dumitru.

Camera de Comerţ şi Industrie a României a fost, joi, gazda evenimentului de prezentare a Forumului Futurallia, eveniment internaţional devenit un brand deja recunoscut la nivel global. Potrivit reprezentanţilor CCIR, deja au fost înscrie 50 de societăţi din România.

Forumul Internaţional Futurallia se desfăşoară pentru prima dată la Bucureşti, la Centrul Expoziţional Romexpo. La această ediţie aniversară, a XX-a, sunt aşteptaţi să participe reprezentanţi a peste 700 de companii, din 40 de state. Conceptul unic al acestui Forum constă în posibilitatea de a programa până la 16 întâlniri individuale B2B şi, în plus, de a discuta direct cu experţi în comerţ internaţional, bancheri, avocaţi, consilieri fiscali, transportatori.

Forumul Futurallia este un proiect susţinut de Camera de Comerţ şi Industrie a României, Ministerul Afacerilor Externe şi Ministerul Economiei, Comerţului şi Turismului.

Conceptul Futurallia aparţine Asociaţiei franceze Futurallia Franţa care organizează, anual, începând din anul 1990, evenimente economice similare în ţări precum Franţa, Belgia, Canada, Polonia, Qatar, SUA, Turcia etc.

AGERPRES