Grupul vizează pentru achiziţii şi parteneriate în special IMM-uri active în zona de telecom, it, zona financiară, turism şi training. „În  13  ani  de  prezenţă  pe  piaţa  din  România,  ne-am  dezvoltat  o  zonă  de  expertiză  care  ne-a  permis  sa  creştem  inclusiv  în  perioada  de  criză. Suntem specialişti în vânzări B2B, ceea ce ne-a adus o creştere semnificativă a cifrei  de  afaceri în ultimii  ani şi  a  numărului  de  angajaţi», spune antreprenorul Cătălin Chiş, precizând că urmăreşte diversificarea  portofoliului de  servicii în viitor.

Grupul APS îşi face debutul şi pe piaţa imobiliară clujeană, prin construirea unei business center evaluat la pesteun milion de euro. „Clădirea  va găzdui  companiile din grupul APS şi va fi, de asemenea, disponibilă pentru închiriere către alte firme cu activitate în Cluj”, spune Chiş.

Începând din 2011, grupul de companii şi-a extins prezenţa şi în Bucureşti, unde a deschis un nou sediu, iar în 2013 şi-a făcut intrarea pe piaţa de retail, deschizând primele patru magazine telecom adresate persoanelor fizice ;i operate de APS Group, sub umbrela brandului Vodafone.

În urma extinderii activităţii şi a achiziţiei de noi companii, omul de afaceri clujean estimează, pentru 2015, o cifră de afaceri de peste 5 milioane de euro pentru grupul pe care îl conduce. Din grupul APS fac parte companiile Active Power Solutions (partener Vodafone şi jucător pe piaţa de servicii telecom B2B, KL Software  dezvoltator de soft din Transilvania, furnizorul principal de solutii software pentru brokerii de asigurări din ţară), Business Academy (companie de training şi dezvoltare de personal), RT Solutions (distribuitor de soluţii de comunicare B2B şi solutii de callcenter).