Mihaela Rădulescu a ales să țină cont de avertismentele specialiștilor în ceea ce privește virusul gripal, mai ales că numai săptămâna trecută s-au înregistrat peste 7.000 de cazuri noi. Cifra se adaugă astfel numărului deja existent la nivel naţional, care înseamnă 171.081 de cazuri de infecţii respiratorii acute.

Mai mult chiar, datele venite dinspre Centrul Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile, au indicat o situație îngrijorătoare: 23 persoane au murit de gripă în România, iar numărul îmbolnăvirilor crește constant.

În consecință, Mihaela Rădulescu dar şi iubitul ei, Felix Baumgartner au luat măsuri urgente. Ei au decis să folosească măşti de protecţie.

„Poate arăta amuzant sau ciudat, dar asta trebuie să fie o normalitate când priveşti în jur, în fiecare aeroport. Nu este o glumă, este o simplă precauţie. Zâmbim mâine în stil francez”, a scris vedeta pe internet.

Celebra cântăreață Inna a venit și ea cu o metodă inedită de a se apăra împotriva unei eventuale gripe. Inna a ales să pozeze într-un body negru, sexy dar cu gura acoperită.

Daniel Buzdugan se apără de virus cu palincă şi ceapă – ”Nurofen răceală şi anticoncepţionale”, a scris omul de radio pe internet. La rândul său, Mihai Morar, colegul lui Buzdugan de emisiune, se apără tot cu o mască de protecție împotriva gripei. „Azi m-am trezit la viaţă alergând prin Regatul de Gheaţă”, a scris Morar în dreptul imaginii, fiind pasionat de joggingul de dimineață.