Astfel, n accident rutier a avut loc pe DN 67, în localitatea Cocorova, judeţul Mehedinţi. În urma impactului, în care au fost implicate trei autoturisme, au rezultat opt victime, dintre care patru au fost transportate la spital.

„Trei echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Drobeta Turnu-Severin intervin cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD la un accident rutier, produs pe raza localității Cocorova. La locul evenimentul, au fost mobilizate și patru ambulanțe SAJ, ulterior fiind suplimentate cu alte două. În accident sunt implicate trei autoturisme și opt persoane”, anunță ISU Mehedinți.

Pompierii au intervenit pentru asigurarea măsurilor de apărare împotriva incendiilor la cele trei autoturisme implicate în accident, concomitent cu acordarea primului ajutor medical victimelor.

„Salvatorii au acordat îngrijiri medicale unui număr de patru persoane, conștiente și cooperante, care prezentau politraumatisme, acestea fiind transportate la spital. Alte trei persoane acuza dureri sunt evaluate la locul evenimentului de către echipajele medicale SMURD si SAJ”, se arată în finalul informării ISU Mehedinți.

Accident grav și în Vâlcea

Un alt accident, în care au fost implicate patru autovehicule, s-a produs sâmbătă pe DN7, în localitatea Brezoi din județul Vâlcea. Circulația rutieră a fost blocată pe ambele sensuri de mers, valorile de trafic fiind în creștere.

​Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 7, la kilometrul 205+250 de metri, localitatea Brezoi, județul Vâlcea, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate patru autovehicule.

Din primele informații, nu au rezultat victime.

Circulația rutieră a fost blocată pe ambele sensuri de mers, valorile de trafic fiind în creștere, transmit polițiștii.

Mai multe autovehicule, printre care unul militar, implicate într-un accident pe Centura Capitalei

Mai multe autovehicule, printre care unul militar, au fost implicate, sâmbătă, într-un accident pe Centura Capitalei, Splaiul Unirii, la intersecție cu autostrada A2. În urma accidentului, o persoană a fost rănită.

„Un autoturism a intrat în coliziune cu alte trei autoturisme, care se deplasau pe același sens de mers, împrejurare în care unul dintre acestea a intrat în coliziune cu o autospecială militară, care se deplasa din sens opus”, anunță Poliția Ilfov.

Potrivit IPJ Ilfov, accidentul s-a produs în jurul orei 15:27, pe DNCB, Splaiul Unirii, la intersecție cu autostrada A2.

În urma evenimentului, a rezultat rezultat rănirea unei persoane, care a fost transportată cu echipajul medical la un spital din București.

Cei cinci conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.