Mandatul lui Mihai Bârsan (foto) ca vicepreședinte de marketing al Ursus Breweries va începe pe 1 aprilie 2012. Mihai Barsan s-a alaturat Ursus Breweries in martie 2005, iar in aprilie 2009 a devenit director de marketing SABMiller Europa. Din octombrie 2009 a fost numit director de marketing a subsidiarei din Slovacia.

”Experiența internațională acumulată de Mihai, la care se adaugă cunoașterea consumatorilor români, se va reflecta pozitiv asupra portofoliului de mărci a Ursus Breweries”, a spus  Andrew Highcock, președinte Ursus Breweries.

Schimbările în echipa de management a Ursus Breweries continuă cu numirea lui Krzysztof Andrzejewski în funcția de vicepreședinte de vânzări și distribuție la Ursus Breweries, poziție pentru care deține interimatul din septembrie 2011. Krzysztof Andrzejewski și-a început activitatea în cadrul Ursus Breweries în martie 2010.
SABMiller plc este una dintre cele mai mari companii de bere din lume, cu participatii in societati producatoare de bere sau acorduri de distribu?ie pe 6 continente.

Ursus Breweries, subsidiară a ­SABMiller plc (Africa de Sud), e unul dintre cei mai mari producători de bere din România, cu afaceri de peste 300 mil. euro. Mărcile sale sunt: Peroni Nastro Azzurro, Ursus, Redd’s, Timișoreana, Stejar, Ciucaș, Pilsner Urquell, Miller și Azuga.