In sfarsit, bucurestenii din Sudul capitalei vor avea o noua atractie: Grand Arena Mall, din 25 Martie, pozitionat pe Bulevardul Metalurgiei Nr. 12! Investitia de 187 de milioane de euro va oferi 120,000 de mp, dispusi pe 2 nivele si 2100 de locuri de parcare subterana. Un mare avantaj pentru cei din zona de sud este parcarea gratuita.

De acum clientii vor putea sa gaseasca la Grand Arena Mall branduri renumite precum: Sephora, Blu, Intersport, Costa Coffee, Deichmann, Spring Time, Kenvelo, Broaster Chicken, Centrofarm, Leonardo, Nokia, Arsis, Motivi, InMedio, Bamboo, Meli Melo, Otter, Tina R, Yellow Place, Say, Gatta, Sara Blu, Mela Verde, Germanos, Yves Rocher, Orsay, Sabrini, Sbarro, Benissimo, dar si multe alte magazine.

De la decoratiuni la bijuterii, de la gadgeturi la cosmetice, de la branduri renumite de incaltaminte si vestimentatie la electrocasnice, de la joaca in siguranta a copiilor la cafenele si o vasta zona de food court si entertainment, la Grand Arena Mall orice membru al familiei, de orice varsta, poate gasi o modalitate placuta de petrecere a timpului liber.

In afara celor 180 de magazine, Mallul Grand Arena beneficiaza si de 2 ancore extrem de puternice: Hypermarketul Carrefour si Flanco World. Patrice Lespagnol, director general Carrefour Romania a declarat: “Acest nou  proiect Carrefour din Bucuresti face parte din strategia de expansiune a grupului Carrefour, de intarire a pozitiei de lider pe segmentul de hypermarket. Pastram in continuare acelasi ritm alert de extindere atat in capitala cat si in tara, pentru a aplica politica de discount foarte agresiva si cel mai bun raport calitate-pret in cat mai multe zone din tara. Zona de sud a Bucurestiului a fost strategic aleasa de noi datorita potentialului mare de dezvoltare si suntem mandri sa deschidem aici primul nostru hypermarket”.
Flanco World a investit 1,5 milioane de euro in cel mai mare magazin Flanco la nivel de retea nationala, ce va ocupa 3,200 mp din incinta Grand Arena Mall.

Grand Arena este unicul mall conceput pentru viata de familie; atat parintii cat si copiii vor gasi aici raspunsul exigentelor si dorintelor in materie de fashion, entertainment, tehnologie si gastronomie.
Zona primara de atractie cuprinde o populatie de peste 400,000 de locuitori pe o raza de 15 minute. Accesul catre Grand Arena, situat in Bulevardul Metalurgiei 12, este facil si pentru cei ce folosesc transportul in comun, mallul fiind inconjurat de o retea de statii RATB.