Centrul comercial Grand Arena va deschide maine doar 80 de magazine din numarul total de 180, potrivit reprezentantilor companiei dezvoltatoare, Euroinvest Intermed.

„Pana in acest moment avem semnate contracte de inchiriere pentru 130 de spatii comerciale, iar maine vom deschide primele 80 de magazine”, a declarat Mikael Harfi, reprezentantul Euroinvest Intermed.

Conform declaratiilor acestuia, Euroinvest Intermed nu intentioneaza sa vanda centrul comercial Grand Arena pentru moment, cu toate ca a primit o serie de oferte din partea mai multor companii.

Grand Arena a absorbit o investitie totala de 187 milioane de euro, din care 85% a fost asigurata din surse proprii, pentru ca 15% sa provina dintr-un imprumut UniCredit.

Complexul are o suprafata de 120.000 metri patrati, este dispus pe doua nivele si are 2.100 de locuri de parcare, a anuntat dezvoltatorul. Grand Arena dispune, de asemenea, o suprafata inchiriabila de 50.000 metri patrati.

Mikael Harfi, reprezentantul Euroinvest Intermed, estimeaza ca traficul anual se va situa la aproximativ 8-10 milioane de clienti.

Grand Arena are ca ancore un hypermarket Carrefour si un magazin Flanco World. Pe langa acestea Grand Arena cuprinde magazine de fashion, cadouri, bijuterii, accesorii printre care se numara Otter, Motivi, TinaR, Ina Center, Sephora, Jolidon, Triumph, Erros, Cavaliere, Kendra, Splend’or, Veronesse, Lee Cooper, Blue Bird, Glou, Bamboo, Meli Melo. Mall-ul dispune si de o zona food-court care va insuma 1.500 de locuri si aproximativ 20 restaurante si cafenele.