Clinica Gral Băneasa este dotată cu aparatura performantă și acoperă în prezent 17 specialități medicale, iar pacienții din nordul capitalei vor beneficia de un produs nou pe partea de abonamente, un abonament “altfel”, dar și servicii clasice de abonamente corporate.

“Intră în politica noastră de dezvoltare să oferim servicii medicale cât mai aproape de pacienți. De aceea oferim un abonament altfel-abonamentul Favor, ce aduce posibilitatea de acumulare a banilor, dar dorim să asiguram clienților accesul rapid la serviciile medicale, în maximum 24-48 de ore de la solicitare” a declarat acționarul Gral Medical Robert Serban.

Serviciile oferite sunt atât cu plata cât și cu bilet de trimitere, iar noutatea o reprezintă dotarea clinicii cu un ecograf performat 4D care oferă o acuratete și control asupra diagnosticului pe mai multe specialități: ginecologie, cardiologie, urologie și oftalmologie.

Ca noutate, oferim în regim de ambulatoriu tratamentul hemoroizilor, printr-o tehnică nechirurgicală cu rezultate foarte bune (RBL), iar ambulatoriul va fi susținut și de celelalte clinici din București care oferă tratamente și investigații de înaltă performanță în regim de spitalizare de zi sau spitalizare continuă.

Investiția pentru deschiderea clinicii s-a ridicat la 200.000 euro, iar bugetul de investiții pentru anul 2016 se ridică la aproape 3.5 milioane de Euro, cuprizând deschiderea secției cu numărul 2 de Radioterapie din cadrul Spitalului OncoFort, mărirea numărului de paturi cu încă 40, doua laboratoare și un centru de mari dimensiuni în țară.

Anul trecut, compania a reușit să deschidă 2 clinici de mari dimensiune în București și Ploiești în urma unei investiții de peste 1.5 milioane euro pe o suprafață cumulata de 2200 de metri pătrați.

Gral Medical este una dintre cele mai importante companii de servicii medicale private din România, iar în prezent este lider pe segmentul oncologic şi al cardurilor de sănătate destinate persoanelor fizice. Cele mai importante 2 firme ale grupului Gral Medical sunt: Gral Medical şi Medical Center Gral.