Subscrierile în ofertă se realizează la orice preț situat între 14,9 lei/acțiune și 19,2 lei/acțiune, inclusiv capetele intervalului. Acțiunile vor fi alocate la un Preț de Ofertă care asigură maximizarea numărului de acțiuni vândute în ofertă.

Dan Weiler, Director Executiv Corporate Finance & Investment Banking BCR: „Aveam nevoie de o tranzacție de succes care să impulsioneze încrederea investitorilor în piața de capital și în economia românească şi ne bucurăm că oferta Transelectrica poate deschide acest drum”.

Tranșa Investitorilor Mici pentru subscrieri a căror valoare este mai mică de 500.000 lei şi care reprezintă 10% din pachetul de acţiuni, a fost supra-subscrisă la 126%.
„Interesul investitorilor mici ne-a depăşit aşteptările şi ne bucurăm că aceştia sunt mai activi şi interesaţi de companii româneşti cu potenţial de dezvoltare. Se dovedeşte că alegerea unui mecanism flexibil a fost una bună, şi a permis, într-adevăr, unei game largi de investitori să subscrie.”

Toate subscrierile efectuate la un preț mai mare decât Prețul de Ofertă vor fi satisfăcute integral, acțiunile rămase vor fi alocate cererilor de subscriere efecutate la un preț egal cu Prețul de Ofertă după principiul pro-rata, folosind algoritmul Bursei de Valori București, iar subscrierile efectuate la un preț mai mic decât Prețul de Ofertă nu vor primi alocări.

Oferta Transelectrica este derulată prin Sindicatul format din BCR, Intercapital Invest şi Swiss Capital.