Google Wallet le permite utilizatorilor să facă tranzacţii prin intermediul Citi Mastercard şi Google Prepaid Card, iar cei care vor instala noua aplicaţie până la sfârşitul anului vor beneficia de un bonus de 10 dolari. În încercarea de a face din Google Wallet cărţile de credit ale viitorului, compania va include şi Visa, American Express şi Discover în sistemul de payment.
Cu un astfel de card în telefonul mobil, utilizatorii pot achita plăţile din numai căteva mişcări, fără a-şi mai căuta cărţile de de credit prin geantă sau prin portofelul clasic. Există circa 135.000 de puncte în care plăţile se pot efectua în acest fel, număr insuficient deocamdată, însă toate semnele arată că acest lucru se va schimba în scurt timp. E nevoie, de asemenea, ca Google Wallet să funcţioneze pe mai multe tipuri de telefoane, de aceea, Osama Bedier de la Google a ţinut să precizeze că gigantul se află în discuţii cu cei mai reputaţi producători de smartphone-uri, în scopul de a lărgi gama de telefoane pe care să funcţioneze Google Wallet.
Sprint Nextel Corp. colaborează cu Google, iar celelalte mari reţele americane de wireless, Verizon Wireless, AT&T Inc. şi T-Mobile USA, au format o coaliţie în scopul lansării propriului portofel electronic, tot alături de Visa, MasterCard, American Express şi Discover.
Mai multe puteţi afla din clipul de mai jos.
Sursa: ibnlive.com

<iframe frameborder=”0″ src=”https://www.youtube.com/embed/DsaJMhcLm_A” height=”315″ width=”560″></iframe>