Deşi a fost lansată doar la finele lunii iunie acestui an, la data de 24 iulie Google + avea 25 milioane vizitatori unici şi în fiecare zi creşte cu aproape un milion de vizitatori, susţine comScore.

Comparativ, Facebook a avut nevoie de trei ani pentru a atrage 25 de milioane de vizitatori iar Twitter a avut nevoie de peste 30 de luni.

Cu toate acestea, creşterea rapidă înregistrată de Google + nu înseamnă neapărat că proiectul este un succes pe termen lung. De exemplu, reţeaua MySpace a ajuns la 25 de milioane de vizitatori unici în mai puţin de doi ani, mai rapid decât Facebook sau Twitter. Totuşi, datele comScore arată că MySpace a pierdut mulţi vizitatori în ultimul an.

Potrivit comScore, SUA are peste 6 milioane de vizitatori unici ai Google + iar India peste 3,6 milioane. Canada şi Marea Britanie au fiecare aproximativ un milion de utilizatori ai Google +, Germania peste 920.000 iar Brazilia peste 780.000. Franţa şi Taiwan au fiecare aproximativ 500.000.

Google+ a fost lansat experimental pe 28 iunie şi nu este accesibil decât cu invitaţie. Unii analişti financiari apreciază că, prin acest instrument, Google ar putea face faţă noii vedete din lumea internetului, Facebook.
SURSA: Agerpres