Doliu în sport, după ce fotbalistul Giuseppe Perrino, fost jucător la Parma, a murit, marți, la vârsta de 29 de ani. Acesta a suferit un atac de cord chiar în timpul unui meci organizat în memoria fratelui său, Rocco, decedat în urmă cu trei ani, tot pe teren.

S-a părbușit pe teren

Giuseppe Perrino s-a prăbușit pe terenul de fotbal din Poggiomarino, chiar localitatea sa natală. La scurt timp după producerea incidentului, o ambulană a sosit la fața locului. Totuși, în ciuda eforturilor depuse de medici, fostul fotbalist nu a putut fi salvat. Anunțul trist al decesului a fost făcut de un club de fotbal local.

Mare jucător la Parma

Fost mijlocaș central, Giuseppe Perrino a fost transferat de Parma în 2012, când echipa era în Seria A, dar nu a bifat nicio apariție în tricoul grupării la care în prezent joacă Dennis Man și Valentin Mihăilă.

Giuseppe Perrino a mai fost legitimat la Sapri, Ebolitana, Bellaria, Vigor Lamezia, Battipagliese, Scafatese, Turris, Real Poggiomarino, Pimonte și Solofra. Fratele acestuia, Rocco, a murit brusc, în iunie 2018, la vârsta de 24 de ani, în timp ce se plimba cu bicicleta.

Doliu și în fotbalul românesc

Ioan Mangeac, fostul mare portar al Bacăului din anii ’80, a murit recent la vârsta de 65 de ani. Fostul fotbalist și-a petrecut ultima perioadă a vieții într-un azil de bătrâni.

Ioan Mangeac și-a petrecut ultimele zile într-un azil de bătrâni din comuna Săucești, județul Bacău. De asemenea, una dintre cele mai recente poze cu fostul mare fotbalist îl arată imobilizat într-un scaun cu rotile, după ce starea de sănătate a acestuia s-a deteriorat rapid.

În ultimii ani când a activat în fotbal, Mangeac a fost antrenor de portari la unul dintre cluburile importante ale vremii, FC Vaslui. Mai apoi, acesta a demisionat de la clubul respectiv în anul 2010, din cauza divergențelor cu antrenorul de atunci, Juan Ramos Lopez Caro.