Vedeta de la Antena 1 a dezvăluit că singurul avantaj pe care îl avea față de concurenți . Într-un interviu pentru Viva.ro, Gina Pistol a făcut dezvăluiri impresionante despre scenele nevăzute la TV, din spatele camerelor de filmat.

”Singurul avantaj pe care noi, cei din echipa de producție, îl aveam față de concurenți era că, la finalul zilei de filmare, aveam certitudinea cazării. Dar asta nu înseamnă că toate locurile unde am dormit erau minunate. Am avut parte și de nopți nedormite pentru că angajații unui hotel făceau multă gălăgie în toiul nopții, fără să țină cont de nimic, deși eu urma să mă trezesc în jur de ora 4 pentru a mă pregăti de o nouă zi de filmare.

A fost dificil și pentru noi, nu doar pentru concurenți. Ne-a lipsit confortul de acasă și nu știam niciodată ce ne așteaptă seara, când ajungem la cazare. Dar acum văd imaginile cu vedetele Asia Express și nu îmi vine să cred prin ce locuri au dormit, prin ce experiențe au trecut.

Eu îi vedeam că sunt foarte obosiți, pentru că au avut și seri în care nu reușeau să închidă un ochi, din cauza condițiilor de cazare, dar nu mi-am imaginat că a fost atât de greu! Asia Express este un proiect frumos, dar extrem de greu, însă ce ne aduce zâmbetul pe buze de fiecare dată este reacția telespectatorilor, care ne urmăresc ediție de ediție și ne felicită pentru faptul că le oferim un produs foarte bun.

Progamul meu de îngrijire s-a adaptat la dinamica filmărilor Asia Express. A fost foarte greu să includ în bagaj toate cosmeticele de care aveam nevoie, mai ales că am luat cu mine și peste 40 de ținute. Cu toate acestea, pe sticlă trebuie să arătăm bine, așa că am încercat să includ toate produsele de bază pentru ten și păr, de care știam că nu mă pot lipsi.

Deși sunt un om căruia îi place enorm să călătorească, de data aceasta mi-a fost mai dor ca oricând de casa mea, de mirosul din casă, de patul meu, de baia mea, de omul drag, de pisică, de prieteni, de supermarketul de lângă bloc… De absolut orice face parte din viața mea!”, a declarat Gina Pistol.