Becali se declară norocos că nu s-a numărat printre acei inculpați în acest dosar. Acesta a mărturisit pentru Digi Sport că totul se datorează unei verișoare, care era judecătoare. Din această cauză, „le-a fost rușine” să-i dea mai mulți ani, precizează latifundiarul din Pipera.

În „Dosarul transferurilor” au fost condamnați Ioan Becali la 6 ani și 4 luni cu executare, Victor Becali la 4 ani și 8 luni cu executare și Cristi Borcea la 6 ani și 4 luni cu executare. Patronul FCSB a primit 3 ani cu suspendare în dosarul de „sechestrare de persoane” și 2 ani cu executare în dosarul MApN legat de schimburile de terenuri.

„Hai să vă spun eu cum a fost la dosarul transferurilor, trebuia să fie condamnați niște oameni și s-au dat niște ordine. Eu am avut mare noroc că am avut o verișoară judecătoare și le-a fost rușine să-mi dea mulți ani.

Verișoara mea era într-un dosar și s-a abținut. Știau că sunt nevinovat. Frații Becali nu erau cu politica, ce au zis: nu sunt de-ai noștri, hai să le dăm”, a spus Gigi Becali.