Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal, a fost audiat azi-noapte de procurorii DIICOT. Cu toate că acesta și-a menținut declarația anterioară, acesta a oferit mai multe detalii. Surse judiciare apropiate anchetei spun că Gheorghe Dincă le-a spus anchetatorilor că a ars-o pe Alexandra, dar nu ca la crematoriu, ci în ulei.

Acesta pare să fie şi unul din motivele pentru care procurorii au revenit în forță la locuința lui Gheorghe Dincă și verifică această pistă. Polițiștii și procurorii au verificat în amănunt, zilele trecute, curtea lui Gheorghe Dincă și casa acestuia. Surse apropiate anchetei ne-au precizat că zilele trecute nu s-au găsit urme de sânge în locuința lui Dincă. Surse stiripesurse.ro spun că s-a folosit aparatură specială pentru detectarea petelor de sânge, dar nu s-au găsit astfel de dovezi.

În urma audierilor de azi noapte, Gheorghe Dincă le-a spus anchetatorilor că a ars-o în ulei pe Alexandra și este posibil ca acesta să fie motivul pentru care procurorii au decis să reia ancheta de la zero și au revenit cu forțe suplimentare la locuința lui Gheorghe Dincă.