Expertul criminolog Dan Antonescu vine cu o posibilă dovadă a faptului că Gheorghe Dincă nu ar fi ucis-o pe Alexandra, ci ar fi livrat-o unei reţele de traficanţi de carne vie.

„Îl suspicionez ca fiind unealta unor oameni care se ocupă cu traficul de persoane. De ce spun asta: el îndeplineşte nişte condiţii foarte greu de găsit la alte persoane. Omul acesta are probleme psihice – are 8 sau 10 internări, e adevărat nu peste nişte afecţiuni extraordinar de grave.

Mă întreb eu, medicul care l-a internat şi l-a tratat a anunţat cumva Poliţia că are sub tratament un bolnav cu probleme psihice şi că acel bolnav are permis de conducere? Nu! Era absolut obligat să o facă. Cine are la îndemână un astfel de om, cu un intelect nu foarte dezvoltat, cu niste fixaţii de ordin psihiatric, care posedă permis de conducere. Atunci când faci taximetrie într-o zonă ca asta foarte mică nu se poate să nu ai sprijinul cumva, umbrela cuiva ţinută deasupra. Cineva l-a acoperit”, a declarat Dan Antonescu pentru Antena3.

„De ce te preocupi de aşa ceva dacă ai de gând să o omori? E clar că nu acesta era scopul. Ea trebuia ‘livrată’ la parametrii corespunzători”, a adăugat Dan Antonescu.