George Tuță confirmă corectitudinea procedurilor

George Tuță a menționat că se află în etapa finală a procesului electoral și că ultimele trei secții sunt în proces de predare a proceselor verbale către Biroul Electoral de Sector.
El a exprimat dorința de a confirma corectitudinea desfășurării procesului în cadrul Biroului Electoral de Sector și a precizat că a urmărit întregul proces împreună cu echipa sa.
„Suntem în ultima etapă a procesului electoral. Acum sunt cele ultimele trei secții care predau procesele verbale Biroului Electoral de Sector. Aș dori să constat corectitudinea prin care acest proces s-a desfășurat în Biroul Electoral de Sector. Am asistat la întreg procesul împreună cu echipa mea”, a spus George Tuţă.

Elogii pentru participanții la procesul electoral în Sectorul 1

George Tuță a exprimat recunoștința față de oamenii care au participat în secțiile de vot, apreciind răbdarea și efortul considerabil depus pentru asigurarea respectării votului cetățenilor din Sectorul 1.
De asemenea, a mulțumit membrilor Biroului Electoral de Sector și forțelor de ordine pentru contribuția lor la asigurarea unui proces electoral transparent și corect.
El a menționat că în prezent sunt centralizate rezultatele din ultimele trei secții de vot, care confirmă diferența de 681 de voturi între el și doamna Armand.
„Aș vrea, în primul rând, să mulțumesc oamenilor care au fost în secțiile de vot, care au dat dovadă de răbdare, de un efort uriaș pentru ca votul cetățenilor din Sectorul 1 să fie respectat în egală măsură. Vreau să mulțumesc și oamenilor din Biroul Electoral de Sector și forțelor de ordine care au asigurat un proces transparent și corect pentru aceste alegeri. Acum se centralizează rezultatele din ultimele trei secții de vot, care validează diferența, avantajul de 681 de voturi între mine și doamna Armand”, a transmis acesta.
george tuta clotilde armand
SURSA FOTO: Colaj Capital – Facebook
George Tuță a exprimat recunoștința față de echipa sa de campanie, recunoscând efortul lor pe parcursul unei perioade dificile de muncă.
De asemenea, a mulțumit partenerilor și colegilor săi din Partidul Național Liberal, în special lui Andrei Chiliman, fost primar al Sectorului 1, căruia i-a promis să continue proiectele care au contribuit la transformarea Sectorului 1 într-una dintre cele mai prospere zone din București.
Tuță a apreciat și răbdarea și efortul depus de toți cei implicați în procesul de numărare și centralizare a voturilor din Sectorul 1 pe parcursul a trei zile.
El a menționat că centralizarea lor a fost finalizată înainte de centralizarea rezultatelor din ultimele trei secții de vot, confirmându-l în continuare pe primul loc, cu aceeași diferență de voturi.
„Așa că dați-mi voie să mulțumesc și echipei cu care am făcut campania. A fost o perioadă de muncă, o perioadă grea, dar țin să mulțumesc și partenerilor, dar și colegilor din Partidul Național Liberal și mai ales domnului Andrei Chiliman, fostul primar al Sectorului 1, care a fost alături de mine și care căruia i-am făcut promisiunea de a continua proiectele care au transformat Sectorul 1 în capitala Capitalei. Vă mulțumesc și dumneavoastră pentru răbdarea și acest efort în cele trei zile cât s-au numărat și s-au centralizat voturile în Sectorul 1. Centralizarea noastră este și înainte de cele trei secții care se centralizează acum cu aceeași diferență și cu mine pe primul loc”, a mai spus George Tuţă.

Rezultatele și integritatea în cele 166 de secții de votare

George Tuţă a menționat că în cele 166 de secții de votare, 163 dintre ele au finalizat deja procesele-verbale, cu toate deciziile aprobate unanim, inclusiv de către reprezentanții adversarului său, Clotilde Armand.
El a subliniat că întregul proces electoral a fost extrem de transparent, cu acces pentru toți candidații și fără intervenții.
Orice suspiciune sau eroare care a apărut a fost corectată prompt. Tuță a adăugat că nu există niciun argument care să indice vreo problemă sau neregulă în această perioadă.
„În cele 166 de secții care sunt acum în 163 deja au fost toate deciziile de aprobare a proceselor-verbale prin unanimitate, adică inclusiv a reprezentanților domniei sale. Tot procesul a fost extrem de transparent. Toți candidații au avut acces, au fost prezenți acolo, nu au fost intervenții. De fiecare dată, dacă a fost o suspiciune sau o greșeală, acestea au fost îndreptate. Nu există nici un fel de argument prin care ceva să ne să nu fi fost la locul lor în această perioadă”, a spus George Tuţă.
UPDATE: Biroul Electoral Central a respins, miercuri seara, cererea formulată de Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, de anulare a alegerilor din sector.