”Am hotărât să mă retrag de la Rapid Bucureşti. Anunţ public că sunt gata să cedez participaţia mea de 99,97% la acest club, contra sumei de 1 leu, oricărei persoane care este dispusă să preia acţiunile şi finantarea Rapidului”, precizează George Copos .

După cum informează site-ul copos.ro, citat de Agerpres, acţionarul mai scrie: ”Cu toate ca voi pleca, dragostea mea faţă de Rapid Bucureşti rămâne veşnic vie şi voi fi mereu, cu sufletul, alături de club”.

George Copos mulţumeşte tuturor colaboratorilor săi, precum şi suporterilor: ”Mulţumesc staff-ului tehnic şi lui Răzvan Lucescu în special, pentru modul în care au gestionat pregătirea echipei, care se afla acum într-una din cele mai faste perioade ale sale. Mulţumesc echipei pentru tot, pentru victorii şi pentru speranţe, pentru vise şi pentru realizări. Mulţumesc suporterilor, celei mai frumoase galerii de la noi, pentru că au stat mereu alaturi de Rapid. Regret că nu am putut face multe pentru ei dar … asta a fost!”

În legătură cu partida câştigată de Rapid, la Vaslui, în prima etapă a returului, George Copos menţionează: ”Mi-a fost dat să văd ceea ce nu îmi aduc aminte să fi văzut vreodată – un meci al Rapidului, care a început într-o atmosferă de suspiciune, generată de acuze nicicum dovedite şi care s-a arătat în final a fi condimentat cu toate nelegiuirile care pot exista într-un joc de fotbal, produse de un arbitraj, care îşi propune să distrugă spectacolul. De la eliminări absolut gratuite (Deac) până la penalty-ul evident, dar neacordat (Teixeira)”.

În continuare, el a precizat: ”Ceea ce am văzut la meciul Vaslui – Rapid este o întâmplare din altă lume, care nu e a mea şi în care nu mă mai regăsesc. Nu mă mai ţin nervii să cred că practic un anume sport care, de fapt, este un altul, cu reguli pe care nu le cunosc”.

Copos mai spune: ”Pentru mine personal relaţia afectivă cu fotbalul s-a încheiat (…). Cu gustul dulce al unei victorii mari, peste care se aşează gustul amar al unei lumi fotbalistice profund pervertite, am luat decizia să închei şi relaţia formală cu fotbalul. Acest sfârşit de an este şi sfârşitul perioadei mele de investitor în fotbal”.

Rapid Bucureşti a învins pe FC Vaslui cu scorul de 3-2 (2-1), marţi, în deplasare, în ultimul meci din etapa a 18-a a Ligii I de fotbal, prima din retur, dar şi ultima din prima parte a campionatului.

Textul lui Copos se termină cu urarea: ”Hai Rapid !”

Este de precizat că George Copos a mai ameninţat de câteva ori cu plecarea de la conducerea grupării din cartierul Giuleşti, dar nu a făcut-o.

Te-ar putea interesa și: