GECAD NET şi Kaspersky Lab România anunţă extinderea parteneriatului de business încheiat de cele două companii în 2004. Potrivit noului acord, GECAD NET va comercializa soluţiile de business dezvoltate de Kaspersky Lab, pe segmentul afacerilor private, atât în România cât şi în Bulgaria.

În prezent, GECAD NET dispune de o reţea de distribuţie de software cu acoperire naţională, formată din aproximativ 100 de parteneri. „În Bulgaria ne dorim să creştem numărul companiilor cu care colaborăm pe soluţii de securitate la aproape 20 până la finalul acestui an”, adaugă Gabriela Mechea.

”Soluţiile Kaspersky Lab dedicate segmentului de business ne conferă un avantaj strategic faţă de competitori şi susţin strategia noastră de dezvoltare pe pieţele din România şi Bulgaria”, spune Teodor Cimpoeşu, Director General Kaspersky Lab România.

”Extinderea parteneriatului cu GECAD NET vine ca o continuare firească a colaborării excelente de până acum în vânzarea de soluţii de securitate. Următoarea etapă în dezvoltarea noastră regională este de a asigura clienţilor de business şi nivelul de consultanţă necesară în securizarea infrastructurilor IT, iar GECAD NET are expertiza şi poziţia de piaţă pentru o astfel de abordare”, adaugă Cimpoeşu.

Extinderea parteneriatului va permite GECAD NET să îşi dubleze în 2009 veniturile din vânzarea de soluţii Kaspersky, într-un ritm mai accelerat decât în anii precedenţi.

„Ne vom concentra eforturile pe segmentul corporativ, dar vom acorda o atenţie deosebită şi companiilor mici şi mijlocii care au nevoie de soluţii de securitate puternice, recunoscute la nivel mondial şi care, prin protecţia pe care o oferă infrastructurii lor informatice le oferă un avantaj în faţa competitorilor direcţi”, conchide Gabriela Mechea.