Evenimente Mica publicitate Abonamente Comunicate
CITEŞTE ŞI

Premiile Capital

Gala Premiilor Capital "Excelența în Management": Cei mai buni manageri din România

Autor: | | 0 Comentarii | 3018 Vizualizari

Gala Premiilor Capital de Excelență în Management a devenit deja tradiție. Am ajuns la cea de-a patra ediție și suntem convinși că vor urma și altele. Asta pentru că în economia românească sunt mulți manageri cu rezultate remarcabile care nu sunt cunoscuți opiniei publice și care merită să fie aduși în atenția întregii societăți.

 

Câştigătorii categoriei “ Cel mai bun manager de HR”:

<strong>Premiul 3

Pentru că a reuşit să gestioneze o provocare majoră pentru departamentul pe care îl conduce, şi anume desprinderea companiei din grupul Johnson Controls. Mai mult, numărul de angajaţi a crescut cu aproximativ 10%, în cele opt fabrici din România ale companiei, unde lucrează astăzi 6.500 de angajaţi. Este vorba de Aurelian Dumitru, HR manager la Adient Automotive.

Premiul 2

Conduce departamentul de resurse umane al unuia dintre cei mai mari angajatori de pe plan local. Anual, reţeaua de retail se extinde cu zeci sau chiar sute de noi magazine, astfel că rolul managerului de HR este extrem de important. Anul acesta retailerul şi-a propus să depăşească 900 de magazine şi să ajungă la 15.000 de salariaţi. Premiul îi revine lui Raul Ciungu, Director HR la Profi România.

Premiul 1

Olga Botuşan este directorul de HR pentru regiunea EMEA al companiei Stefanini, unul dintre marii furnizori de servicii IT la nivel mondial. Ea coordonează strategia departamentelor de profil din peste 15 ţări, în birourile Stefanini din regiune lucrând în prezent peste 3.500 de angajaţi. Doar anul trecut au fost recrutaţi circa 500 de specialişti, o realizare importantă într-un domeniu în care competiţia pentru angajaţi este acerbă.

 

Câştigătorii categoriei Cel mai bun manager de PR/Marketing”:

Premiul 3  

Cu un număr impresionant de aprecieri din partea cititorilor Capital.ro, pe locul 3 se află o absolventă a Facultăţii de Litere pentru care comunicarea ar trebui să fie floare la ureche. Nu e însă atât de uşor întrucât activează într-un domeniu industrial cu riscuri şi reguli stricte. De mai bine de trei ani coordonează şi relaţia cu investitorii, iar anul trecut BVB a apreciat cu nota 10 comunicarea SNN pentru transparenţă şi eficienţă. Aşadar, premiul îi revine Valentinei Dinu, Șef Departament Comunicare şi Relaţii cu Investitorii la Nuclearelectrica SA.

Premiul 2

Cu o îndelungată activitate în domeniul comerţului cu maşini, este, din 2013, Director de Marketing al unui holding care include peste 40 de companii cu activităţi în domeniile auto, imobiliare, servicii financiare, transport aerian şi energie. Proiectul major pe care l-a gestionat anul trecut a fost lansarea şi dezvoltarea patinoarului Telekom Arena, susţinut de Fundaţia Țiriac. Aţi ghicit, premiul ajunge la Dana Petrea, Marketing & Communication Director la Țiriac Holdings.

Premiul 1

Lucrează în cadrul grupului Bosch de peste zece ani, iar din 2015 coordonează comunicarea corporativă a întregului grup. Atât în 2017 cât şi la începutul lui 2018, Miruna Andriesei a supervizat şi implementat, împreună cu echipa de comunicare a grupului, o nouă strategie, construită în jurul ideii „Bosch: bun angajator, implicat în educatie şi în comunitate”. De asemenea ea a realizat strategia de social media a diviziei Bosch din România.

 

Câştigătorii categoriei „Cel mai bun responsabil de CSR”:

Premiul 3

Anul trecut, fundaţia pe care o coordonează a strâns donaţii în valoare de 300.000 euro pentru copiii grav bolnavi. Prin acest program, Fundaţia oferă o şansă la viaţă copiilor cărora statul nu le susţine cheltuielile medicale. Premiul ajunge la Oana Dumitriu, Director la Fundaţia Ringier.

Premiul 2

Pentru că proiectele de CSR pe care le coordonează reuşesc să facă diferenţa. Doar pentru acest an a anunţat o nouă finanţare nerambursabilă de un milion de euro pentru organizaţiile nonguvernamentale. Locul al doilea revine Katharinei Scheidereiter,  Responsabil CSR Kaufland România.

Premiul 1

Director de comunicare şi CSR al Grup Renault România, Adina Ionescu supervizează proiectele de responsabilitate socială corporativă ale grupului, printre care se numără „Dublu click pe educaţie cu Groupe Renault”, sprijinirea Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) şi susţinerea programului „Tinere Talente” în parteneriat cu Fundaţia Principesa Margareta a României.

 

Câştigătorii categoriei  „Cel mai bun manager de vânzări/comercial”

Premiul 3

Sub conducerea lui, AFI Palace Cotroceni a redevenit cel mai mare mall din România, după ce anul trecut s-a mai extins până la 90.000 mp, prin deschiderea celor mai mari magazine Zara şi Peek & Cloppenburg din ţară. Astfel, centrul comercial este vizitat zilnic de peste 50.000 de persoane.

Aşadar, pe locul trei se află Sorin Scîntei, General Manager al AFI Cotroceni. 

 

Premiul 2

Pentru că a elaborat o strategie de vânzări inovativă şi lansează produse inovative cu mare impact la public într-un sector în care poliţa RCA domină piaţa. De la asigurarea pentru telefoane până la poliţele pentru fraude informatice sau asigurările care acoperă pierderi de profit. Este vorba de Radu Mustaţă, director de vânzări al Marsh România.

Premiul 1  

Este ambiţioasă şi vivace, are un caracter puternic, altfel nu ar fi reuşit să se impună într-un sector dominat de bărbaţi. Aşa a ajuns să aibă în subordine 50 de salariaţi, marea majoritate fiind bărbaţi. Din februarie 2017, de când a preluat funcţia de director comercial al Rompetrol Downstream, departamentul pe care îl coordonează Adriana Grigorescu a reuşit să obţină un număr record de clienţi business, iar vânzările en-gros au crescut semnificativ.

 

Câştigatorii  categoriei sunt “Cel mai bun manager financiar”:

Premiul 3

Locul 3 îi revine unui manager care în ultimii doi ani a condus departamentul financiar al celui mai mare grup de dealeri BMW din Europa Centrală şi de Sud-Est. În această perioadă, a avut rezultate remarcabile, astfel că a venit şi promovarea. Este vorba de directorul financiar al Automobile Bavaria Group, Claudia Iordache, care din această primăvară a preluat funcţia de managing director al MHS Truck & Bus, parte a aceluiaşi grup.

Premiul 2

2017 a fost un an cu multe provocări pentru departamentul financiar al liderului pieţei de curierat. Pe lângă lansarea unor servicii cu valoare adăugată mare, a reuşit să gestioneze introducerea plăţii cu cardul, într-un sector în care cashul este rege. Premiul îi revine Zenoviei Georgescu CFO FanCourier.

Premiul 1

Cu o experienţă de peste 10 ani în domeniul economic şi financiar, coordonează o echipă de peste 100 de persoane, fiind în acelaşi timp un reprezentant al noii generaţi de manageri. Anul trecut, Romgaz a obţinut cele mai bune rezultate financiare din istorie, iar un mare merit i se datorează lui Andrei Bobar, director economic la Romgaz.  

 

Câştigătorii categoriei sunt “Cel mai bun CEO”:

Premiul 3

Din decembrie 2015, de când ocupă funcţia de CEO al unuia dintre cei mai importanţi retaileri din România, a reuşit să includă compania în clubul miliardarilor în euro. Compania pe care o conduce a ajuns la afaceri de 1,2 mld. euro, are 33 de hipermarketuri pe plan local şi peste 10.000 de angajaţi. Câştigătorul este Ionuţ Ardeleanu CEO Auchan România

Premiul 2

Trofeul ajunge la un manager care şi-a dedicat întreaga carieră sectorului feroviar. În această vară se împlinesc trei decenii de când direct de pe băncile Facultăţii de Transporturi a ajuns în sectorul feroviar de stat. Din 2005 activează în mediul privat, preluând conducerea unuia dintre principalii transportatori. În ultimii ani, datorită managementului profesionist, Grup Feroviar Român a ajuns liderul pieţei din România. Aşadar, câştigătorul este Sorin Chinde, CEO-ul GFR (GRUP FEROVIAR ROMÂN).

Premiul 1

Câştigătorul premiului 1 al categoriei Cel mai bun CEO este Gheorghe Răcaru – CEO BLUE AIR

Pentru că a salvat operatorul aerian Blue Air. Mai mult, datorită managementului profesionist compania a ajuns lider de piaţă oferind clienţilor servicii de calitate, recunoscute şi prin TripAdvisor Travelers Choice Award, distincţie primită în primăvară. În doar doi ani, compania şi-a dublat numărul de angajaţi şi flota. De anul viitor, Blue Air va deveni primul operator de Boeing 737 MAX din România.

 

Primul premiu special - pentru educaţie financiară

Câştigătoarea premiului special pentru educaţie financiară este: Melania Hăncilă - Director Executiv al Asociaţiei Societăţilor Financiare Alb România

Cu o experienţă profesională de peste 15 ani în sectorul financiar şi al consultanţei de management, Melania este vocea Asociaţiei Societăţilor Financiare – ALB România din martie 2016. În ultima perioadă sectorul se confruntă cu atacuri populiste fără precedent, astfel proiectele de educaţie financiară ale Asociaţiei se dovedesc esenţiale consumatorilor.

 

Al doilea premiu special - pentru inovaţie în business

Câştigătorul premiului special este Ștefan Cristea - CEO Arc Parc Dej

Pentru a veni în sprijinul companiilor din parcul industrial, el a lansat construcţia unui cartier de locuinţe, mizând pe faptul că ar fi un argument important pentru orice angajator dacă, pe lângă un loc de muncă sigur şi bun, oferă şi oportunitatea de a avea o locuinţă. Pentru a susţine proiectele, pe lângă noi spaţii industriale, la Arc Parc se ridică o unitate de producţie a prefabricatelor.

 

Al treilea premiu special - pentru planurile ambiţioase de investiţii

 Câştigătorul premiului special este Tal Lahav - CEO Sixt Group România

Pe lângă rezultatele financiare de excepţie obţinute SIXT Group România reuseşte să ofere clienţilor soluţii personalizate, inovatoare şi flexibile. În acest an, compania vizează o creştere de 20% a flotei administrată în sistem rent a car şi leasing operaţional şi are un buget investiţii depeste 20 de milioane de euro.

 

Mulţumim partenerilor noştri care au facut posibila organizarea acestei Gale:

CATENA

E-DISTRIBUȚIE MUNTENIA

MEDLIFE

UP- ROMÂNIA

SCHLUMBERGER

FACE KUSIN

VESTIMENTATIA A FOST OFERITA DE MAGAZINUL PRET-A-PORTER

 

 

Capital - Comenteaza
Capital - Twitter
Printeaza

Alte articole

SPUNE-TI PAREREA Capital - Comenteaza Acum poti comenta si prin intermediul contului de facebook. DETALII >>
Postarea comentariilor se poate face in doua moduri:
  • Prin formularul de la finalul articolelor.
  • Prin intermediul contului de Facebook: în acest caz postarea comentariilor se face instant. Daca nu aveti deja cont de Facebook il puteti crea de aici https://ro-ro.facebook.com/
Echipa CAPITAL.

EVZ

Doctorul Zilei

Animal Zoo

EVZ Monden

Ziare.com

Stirile Kanal D

AutoBild

Economica.net

Agrointeligenta

Capital - Articole similare

SPUNE-TI PAREREA Capital - Comenteaza Acum poti comenta si prin intermediul contului de facebook. DETALII >>
Postarea comentariilor se poate face in doua moduri:
  • Prin formularul de la finalul articolelor.
  • Prin intermediul contului de Facebook: în acest caz postarea comentariilor se face instant. Daca nu aveti deja cont de Facebook il puteti crea de aici https://ro-ro.facebook.com/
Echipa CAPITAL.

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul Capital.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.