Bogdan Matei, ministrul Tineretului şi Sportului, a fost marți protagonistul unei gafe de neiertat. Prezent la dezbaterile pe buget din Parlament, acesta a întrebat cine este doamna de lângă el, deși se presupune că ar fi trebuit să știe pentru că, în teorie, aceștia ar fi trebuit să lucreze împreună la buget, conform Digi24.

În timpul dezbaterii bugetului Tineretului şi Sportului, unul dintre membrii comisiei a întrebat-o pe „doamna Pescaru” (secretar de stat pe buget la Ministerul de Finanţe) dacă ştie ceva despre tăierea unor sume din indemnizaţiile sportivilor olimpici.

Vădit surprins, ministrul Constantin Bogdan Matei a întrebat cine e „doamna Pescaru”, deşi, în mod normal, ar fi trebuit să o cunoască, fiind persoana cu care trebuia să se consulte la elaborarea proiectului de buget. 

Imaginile au fost publicate de Victor Ponta, care a comentat că Daniela Pescaru este secretar de stat în Ministerul de Finanțe din 2014.

„Va uitati la acest filmulet in care Ministrul Tineretului si Sportului (nu stie nimeni cum il cheama) este intrebat daca stie ca s-au taiat banii de la indemnizatiile sportivilor olimpici si daca informatiile pot fi confirmate de Doamna Secretar de Stat Pescaru. Doamna este Secretarul de Stat pe Buget la Ministerul de Finante inca din 2014 si este singurul om din Guvern care stie cu adevarat ce inseamna Buget. Dl Ministru habar nu are nici cine este Doamna Pescaru – nici daca are sau nu bani de indemnizatii! Guvernul 4D (Dragnea , Dancila, Darius = Dezastru) asa functioneaza!”, a scris Victor Ponta pe Facebook.