Principalele obiective ale Gabrielei Gheorghe Beşchea sunt continuarea consolidării reţelei de reselleri a companiei, extinderea portofoliului de produse şi soluţii, precum şi identificarea şi dezvoltarea de noi oportunităţi de afaceri pentru ELKOTech.
Gabriela Gheorghe Beşchea îl succede pe Mircea Ciucur, care a deţinut funcţia de Director General al ELKOTech în ultimii 12 ani. „Gabriela este acea persoană pe care o căutam, capabilă să continue execuţia obiectivelor companiei”, a declarat Mircea Ciucur, fost Director General al ELKOTech Romania.
“Dorim să îi mulţumim lui Mircea pentru contribuţia lui. Rezultatele noastre de astăzi din România sunt datorate deciziilor sale şi apreciem foarte mult acest lucru. Îi urăm bun venit Gabrielei în echipa ELKO şi suntem convinşi că ea ne va ajuta în continuare să ne îndeplinim scopurile de business şi să ne întărim poziţia pe piaţa din România”, a declarat Jānis Casno, CEO al ELKO Group.
Gabriela Gheorghe Beşchea are 15 ani de experienţă pe piaţa locală de IT&C şi este licenţiată în economie şi finanţe. Înainte de a se alătura echipei ELKOTech, Gabriela a lucrat la ASBIS România, unde a ocupat funcţia de Business Development Manager. Din această funcţie a coordonat echipa de management de produs şi s-a ocupat de dezvoltarea businessului de A-Brands.
ELKOTech Romania, companie membră a Grupului ELKO, este specializată în distribuirea unei game variate de produse hardware şi software ale unor producători de renume din industria IT, fiind TOP3 distribuitor pentru branduri strategice precum Acer, Axis, D-Link, GIGABYTE, Intel, Seagate, Western Digital. Compania are în prezent 38 de angajaţi şi distribuie produsele printr-o reţea de parteneri ce numără peste 1.200 de companii din toată ţara, reţea alcătuită din reselleri, producători locali de calculatoare, integratori de sisteme, retaileri şi e-taileri.