„Primele apartamente vor fi livrate pe piaţă în februarie-martie 2011, urmând ca transformarea celor 800 de camere de hotel în 330-350 de apartamente să se finalizeze la sfârşitul anului viitor sau cel mult la jumătatea anului 2012, după o investiţie de câteva milioane de euro", a declarat Ionuţ Negoiţă, într-un comunicat.

Acesta spune că cel mai ieftin apartament – cel cu două camere – va costa 49.000 de euro, iar preţurile vor ajunge la 91.000 de euro, în cazul locuinţelor cu trei camere, adică în jur de 800-900 de euro/mp.

Heliport în loc de parcări
Noul cartier rezidenţial va beneficia de o sală de cinema special destinată locatarilor, un centru multifuncţional de joacă pentru copii, o zonă de activităţi sportive (mese de biliard, mese de pingpong), iar omul de afaceri ia în clacul şi realizarea unei săli de bowling.  
„Nu este un secret că Rin Grand Hotel este dotat cu heliport. Astfel că dacă vom avea vreun client ce-şi doreşte să vină şi să plece de acasă cu elicopterul, noi i-l putem parca fără probleme, ştiţi ce probleme sunt cu parcarea în Bucureşti”, spune Negoiţă.
Rin Grand Hotel, unul din cele mai mari hoteluri din estul Europei, a mai trecut printr-o serie de remodelări. Fraţii Negoiţă au încercat încă de anul trecut să transforme 190 de camere de hotel în spaţii pentru birouri, dar au găsit un singur chiriaş care a contractat o suprafaţă de 300 mp.  Hotelul a însemnat o investiţie de 60 mil. euro şi a fost inaugurat în 2007.