Franța şi-a redus arsenalul său la aproximativ 300 de focoase nucleare. Dintre acestea, aproximativ 280 sunt pozitionate strategic. China are un arsenal estimat la aproximativ 260 de arme nucleare strategice și tactice, precum și stocuri de material fisionabil suficient pentru a produce un arsenal mult mai mare.

Arsenalul nuclear al Marii Britanii este format din aproximativ 215 de arme. Londra a decis să reducă numarul focoaselor, care la mijlocul anilor 2020 nu va depăşi 180.

Pakistanul se crede că posedă un inventar nuclear de 120-130 de focoase, toate sunt depozitate. India s-a declarat în mod oficial ţară nucleară. New Delhi este posibil să fi fabricat plutoniu de calitate pentru armament nuclear pentru cel puțin 110-120 de focoase, care nu sunt dislocate, ci se află în depozite.

Israelul a dat de înţeles că posedă arsenal nuclear, dar menține o considerabilă politică de ambiguitate nucleară. Stocurile israeliene sunt estimate la 80 de focoase. Pe baza estimărilor capacității de producție de plutoniu a reactorului de la Dimona, Israelul are suficient plutoniu pentru aproximativ 100-200 dispozitive explozive nucleare avansate.

Coreea de Nord a efectuat cinci teste nucleare subterane, cel mai recent în septembrie 2016, dar nu există nicio dovadă publică disponibilă că această ţară a operaționalizat capacitatea de producere a armelor nucleare.