Acest loc de muncă este ideal pentru orice tânăr, având în vedere că o zi de lucru începe cu o plimbare cu barca sau cu elicopterul, deoarece doar astfel se poate ajunge la resort. Fortul este izolat în Solent, iar cel mai apropiat vecin se află la o distanţă de 1,6 kilometri. Resortul arată precum ascunzătoarea unui personaj negativ din renumitul film James Bond.

Cel care va ocupa funcţia de manager va fi nevoit să organizeze evenimente ce vor pune în valoare fortul construit în secolul al XIX-lea. Jobul presupune organizarea de petreceri grandioase. Printre abilităţile candidatului trebuie să se numere pescuitul şi navigarea pe mare.

Fortul No Man's Land a fost construit între 1867-1880, în strâmtoarea Solent, din Marea Britanie, fiind parte a Forturilor Palmerston. Scopul lor principal era acela de a proteja Portsmouth. În timp, el a ajuns să servească ca centru de relaxare pentru oaspeţii foarte bogaţi, dornici de o vacanţă ceva mai retrasă. Luxoasa cetate de pe mare are 22 de camere, un muzeu, sala, club de noapte, sala de biliard, un far şi o piscină.