Fostul soț al creatoarei de modă Natalia Vasiliev s-a spânzurat cu o frânghie de baliustrada unei scări. Natalia Vasiliev din Craiova este extrem de cunoscută pentru rochiile de mireasă pe care le produce.
Potrivit jurnaliștilor de la Libertatea, Marius Popa, în vârstă de 43 de ani a fost găsit spânzurat de scările interioare ale casei pe care pe care o avea la Cârcea din județul Dolj.
Deocamdată nu se cunosc motivele pentru care Marius Popa a ales să recurgă la acest gest extrem, dar surse din anturajul bărbatului au susținut că la mijloc ar fi vorba de motive sentimentale. El tocmai ce ar fi fost părăsit de cea de-a doua soție.
Cu toate acestea, în casa unde s-a produs tragedia nu ar fi fost găsit niciun bilet de adio. Potrivit sursei citate, apropiații au susținut că aceasta apucase să ia o parte din lucruri, iar când a revenit să își ia restul hainelor și-a găsit soțul spânzurat.

 

Citește și Cutremur în Guvern! Petrea Daea DEMIS! Lista miniștrilor care vor părăsi cabinetul Dăncilă (SURSE)

„În această seară, polițiștii doljeni au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că, în comuna Cârcea, un bărbat a fost găsit decedat în locuința sa. Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au constatat că este vorba despre un bărbat de 43 de ani, din Craiova, care locuia în Carcea, acesta fiind găsit spânzurat în locuința sa. La fața locului au fost prezente și echipaje medicale, însă, din păcate a fost constatat decesul. In cauza, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpa și efectuează cercetări pentru a se stabili circumstanțele producerii evenimentului”, a declarat Cosmin Grădinaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.