Fostul prim-ministru Tony Blair i-a șocat pe telespectatorii britanici după ce s-a prezentat la o emisiune televizată cu nou look. Se pare că fostul premier britanic i-a animat din nou pe britanici prin tunsoarea sa uimitoare. După apariția televizată a acestuia, Blair a fost devenit subiect aprig de discuție pe rețelele de socializare, potrivit presei londoneze.

Fostul lider al Partidului Laburist, în vârstă de 67 de ani, a acordat marți primul său interviu de televiziune din ultimele săptămâni, vorbind despre stabilitatea Regatului Unit în fața mișcării de independență a Scoției.

Dar subiectul a fost mai puțin important decât înfățișarea lui Tony Blair, cu totul alta decât i-a obișnuit pe britanici. Astfel, noul look al fostului premier britanic a încins rețelele de socializare, utilizatorii trecând de la furie la amuzament.

E adevărat că frizeriile au fost închise până la 12 aprilie în Anglia, dar se pare că fostul premier s-a obișnuit cu noul său look și nu s-a sfiit să apară așa în fața spectatorilor.

Actualul premier britanic a fost printre primii care a luat cu asalt frizeriile

Spre deosebire de Blair, actualul premier, Boris Johnson, s-a numărat printre numeroșii britanici care au mers să se tundă în ziua redeschiderii frizeriilor.

Blair a fost în funcție din 1997 până în 2007, bucurându-se de unul dintre cele mai lungi mandate ale primului ministru britanic recent. De când a părăsit reședința din Downing Street, a militat împotriva ieșirii Marii Britanii din Uniunea Europeană și a intervenit mai recent în dezbaterea despre distribuția globală a vaccinului COVID-19.

În plus, Tony Blair nu este primul fost lider britanic care a devenit subiect aprig de discuție în online după încheierea mandatului. În 2017, internetul a pus ochii pe fostul lider conservator David Cameron, după ce au apărut știri că ar fi cumpărat o magazie de grădină scumpă pentru a putea scrie acolo.