Grupul de Investitii D4 aduce 100 de milioane de euro pentru a-i investi in Romania. D4 a anuntat astazi lansarea oficiala in investitii imobiliare si dezvoltarea activitatii societatii in Europa de Est, prin deschiderea unui birou in Bucuresti. Grupul a fost infiintat in 2007 de catre David Funderburk – fostul ambasador american in Romania, specialist in relatii guvernamentale in SUA si de catre Directorul Executiv Don Rosacker, iar in Romania este condus de avocatul Daniel Costea, specializat in domeniul real estate.

“Tinand seama de ascensiunea sa din ultimul an in Uniunea Europeana, consideram Romania si regiunile invecinate drept o oportunitate captivanta in vederea dezvoltarii” a afirmat Don Rosacker, Directorul Executiv al Grupului de Investitii D4.

Directorul Executiv al Grupului de Investitii D4. “Ne vom folosi relatiile si cunoasterea societatii si a intregii regiuni pentru a aduce investitii importante, furnizand totodata beneficii semnificative actionarilor grupului” . D4 Investments este o companie de investitii orientata in principal in domeniul real estate si dispune de un buget de 100 Milioane de euro, cu sediul in Washington, D.C. Compania opereaza in Europa de Est prin achizitionarea, dezvoltarea si administrarea de imobile rezidentiale, comerciale si industriale, precum si de active.

In prezent, D4 isi concentreaza activitatea in principal pe piata romaneasca. “Suntem incantati sa ne stabilim prezenta in Bucuresti si sa punem bazele unei echipe locale”, a afirmat Rosacker. “In curand vom constitui o prezenta importanta in Europa Centrala si de Est– sunt atat de multe proiecte ce pot fi puse in practica intr-un termen scurt”.

Data: 17 ianuarie 2008

Sursa: D4 Romania