Ford Romania a primit gratuit spre folosinta o parcare cu suprafata de 454,11 mp, in centrul municipiului Craiova, au declarat pentru Capital Online reprezentantii autoritatilor locale.

Atribuirea a fost facuta pe o perioada de 49 de ani, dupa ce compania americana a solicitat transmiterea dreptului de folosinta asupra parcarii ce apartine domeniului privat al municipiului Craiova.

Potrivit documentelor oficiale ale Ford, ale Consiliului Local Craiova si ale Prefecturii Dolj, terenul pe care este situata parcarea se afla in fata a doua blocuri de locuinte, ambele aflate in proprietatea Ford Romania.

0-25640-capital0001planparcarefordcraiova.jpgCompania americana a renovat in totalitate cele doua blocuri, pentru a corespunde conditiilor de cazare pentru echipa de management ce va locui in Craiova si a precizat ca „spatiul din fata celor doua blocuri este esential pentru desfasurarea activitatii companiei la Craiova”.

Parcarea in cauza este singura din zona blocurilor 29A si 29B, urmand sa fie amenajata si intretinuta de catre Ford Romania.

Planul parcarii poate fi vizualizat in imaginea alaturata.