Livrările Ford în martie au depăşit estimările analiştilor, care se aşteptau la 239.423 modele vândute. 'Vânzările din martie au fost semnificativ mai ridicate la mijlocul lunii şi au încheiat în avans puternic. Modelul Fusion a înregistrat în martie vânzări record, deoarece livrările în statele din vest au urcat cu 22%. Modelele F-Series şi Lincoln MKZ au avut de asemenea o lună foarte solidă', a declarat vicepreşedintele Ford, John Felice.

Luna trecută, vânzările Ford Fusion au ajuns la 32.963 unităţi, cele mai mari vânzări lunare de la introducerea vehiculului, în 2005.

În primul trimestru din 2014, vânzările Ford în SUA au scăzut cu 3%, la aproape 598.500 maşini şi camioane, livrările fiind afectate de vremea nefavorabilă din primele două luni ale anului.

În primele minute după deschiderea bursei de la New York, acţiunile Ford au urcat cu 44 cenţi, la 16,05 dolari.

În România, Ford Motor a început anul trecut producţia de serie a noului model de automobile Ford B-Max la fabrica din Craiova. Noua fabrică de producţie a vehiculelor de la Craiova este rezultatul unei investiţii de peste 500 de milioane de euro (aproape 650 de milioane de dolari) efectuate de Ford.