Pentru 2010, FP a raportat un profit net de 456,2 milioane lei, din care acum conducerea propune distribuirea sub formă de dividende a 216,18 milioane lei (52,88 milioane euro), adică o cotă de 47,4%.
Cota redusă de profit este oarecum în contradicţie cu declaraţiile celor de la Franklin Templeton, admnistratorul FP, făcute înaintea listării Fondului. Cei de la Franklin spuneau la acea vreme că pe viitor intenţionează să distribuie sub formă de dividende întreg profitul disponibil.

Totodată, raportat la preţul de tranzacţionare din prezent de pe Bursa de Valori Bucureşti, de 0,6085 lei (în jurul orei 14:00), dividendul propus prezintă un randament de numai 2,6%, unul dintre cele mai mici din piaţă.

Propunerea va fi supusă aprobării acţionarilor existenţi la data de 14 aprilie în Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor (AGOA) programată pentru 27 aprilie.

De asemenea, conducerea FP propune data de 16 mai ca data de înregistrare pentru beneficierea de dividende.

Acţionarii vor aproba şi numirea unui nou membru în Consiliul Reprezentanţilor, post rămas vacant după demisia lui Corin Trandafir, candidaturile şi numirile fiind aşteptate până pe 15 aprilie.