Este vorba despre Pluria (www.pluria.ro), un serviciu care asigură accesul salariaților la sute de oferte cu discount din peste 14 categorii de produse, printre care turism, sănătate, retail, sport și recreere, restaurante etc. Ofertele pot fi personalizate pe fiecare angajator în parte și pot fi descărcate din aplicația ce este disponibilă atât pe desktop, cât și pe smartphone.  

În faza inițială, investiția V7 Capital se ridică la aproximativ 100.000 de euro, iar în perioada imediat după lansare vor beneficia de oferte speciale, angajați ai mai multor companii mari din România, ce deja și-au manifestat interesul pentru o astfel de soluție. ”Platforma a fost gândită ca un beneficiu pentru angajați, ca un instrument de loializare a lor, dar și a clienților marilor companii din România. (…) Angajatorii își pot personaliza platforma, pot introduce toate beneficiile pe care le oferă angajaților. În felul acesta, comunicarea în interiorul companiei este mult îmbunătățită”, spune Andrei Crețu, co-fondator al fondului de investiții V7 Capital.

Față de alte platforme, pentru parteneri, înscrierea și promovarea ofertelor cu discount nu presupune niciun cost, în timp ce pentru angajator costurile sunt minime. Taxa per angajat  variază de la 1 euro/persoană pe lună (10 euro pentru plata anuală) în cazul companiilor cu peste 500 de salariați, respectiv maximum 3 euro/persoană pe lună (30 de euro pentru plată anuală) pentru cele cu până la 50 de angajați. În cazul, ONG-urilor accesul este gratuit.
”Pluria ajută companiile să creeze locuri de muncă unde angajații se simt implicați și apreciați, motivați să atingă cele mai bune rezultate, contribuind astfel la un grad mai mare de retenție al lor la locul de muncă. Mai mult, devine și o platformă de recomandări în timp real pentru toți utilizatorii”, spune Iulian Cîrciumaru, co-fondator al fondului de investiții V7 Capital. 

V7 Capital este fondul de investiții creat de co-fondatorii 7card, Andrei Crețu și Iulian Cîrciumaru, în anul 2016. În prezent, cei doi, alături de Cătălin Ivașcu, dețin 80% din acțiunile Benefit Seven,  compania care administrează 7card, conceptul de carduri unice cu acces concomitent la mai multe săli de sport și wellness.