Motivele pentru care Mayweather renunță la spectaculoasele sale achiziții nu a fost dezvăluit, însă jurnaliștii americani iau în cacul două posibilități, ambele ilare dacă avem în vedere averea deținută de celebrul boxer. În timp ce unii spun că garajul sportivului este deja plin – având în vedere că deține mai multe modele Koenigsegg, Lamborghini și Ferrari – alții iau în calcul costurile noii achiziții a lui Floyd Mayweather, un Bugatti Chiron.

Deși poate fi doar o toană a boxerului, este cert că ambele Bugatti Chiron de colecție se află de vânzare. Primul dintre ele, un Veyron Grand Sport produs în 2011, are culoarea albă și inserții roșii. Pentru acesta, prețul minim stabilit este de 2,45 milioane de dolari. Al doilea, un Grand Sport Vitesse din 2015 – negru cu portocaliu – are stabilită o sumă de deschidere a licitației de nu mai puțin de 3,95 milioane de euro. Diferența principală dintre cele două vehicule, ambele dotate cu impresioantul propulsor W16 de 8 litri, este puterea: în timp ce primul dezvoltă „doar” 1.001 CP, cel de-al doilea oferă posesorului 1.200 CP.

 

Pe lângă apartenența la ediții limitate, prețurile astronomice ae celor două vehicule sunt justificate și de celebritatea primului proprietar. Cel puțin așa justifică oficialii Luxury Auto Collection sumele solicitate.

Dacă cineva și-a închipuit că „Money Mayweather” este dezamăgit de marca Bugatti și de aceea vinde cele două modele se înșeală amarnic. Dovada este achiziționarea unui nou Bugatti Chiron, vehicul care va ajunge în posesia celebrului boxer în acest an.