Florin Piersic a cerut-o în căsătorie pe Cezara Dafinescu de mai multe ori

Cezara Dafinescu a fost cerută în căsătorie de Florin Piersic în mai multe rânduri. Cu timpul, cei doi actori au dezvoltat o legătură de prietenie strânsă.

Cezara Dafinescu a fost mereu în centrul atenției, grație talentului și frumuseții sale. Chiar și colegii ei de breaslă au fost captivați de farmecul ei. În timpul căsătoriei ei cu George Motoi, a avut ocazia să colaboreze cu Florin Piersic.

Între cei doi s-a născut o prietenie solidă. De-a lungul timpului, au interpretat adesea roluri de îndrăgostiți, ceea ce a condus la speculații din partea publicului cu privire la o posibilă relație romantică între ei.

A fost cerută de soție de mai multe ori de marele actor, fie pe scenă, fie în realitate. Cu toate acestea, nu s-a întâmplat nimic între ei.

„Spre fericirea mea, mai apoi și în film, și în teatru, am fost distribuiți mereu ca parteneri. Spuneam că suntem parteneri direcți. Arătam foarte bine amândoi, publicul ne iubea.

De nevastă m-a cerut mereu, fie ca personaj pe scenă, fie în glumă și ne-am iubit atât de mult, încât, în viața de zi cu zi, nu ne-a mai rămas decât prietenia, dar prietenia e un dar de preț.

Și acum am rămas prietenă cu Florin”, a zis ea în cadrul unui interviu acordat pentru Viva.

cezara-dafinescu florin-piersic
Florin Piersic și Cezara Dafinescu (SURSA FOTO: Facebook)

Cum s-a cunoscut cu primul soț?

A dezvăluit și cum a fost întâlnire cu fostul soț: George Motoi. Relația lor a fost desprinsă parcă din paginile unei drame de teatru. L-a întâlnit pe platourile de filmare ale producției „Serata”. Ea și colegele sale s-au îndrăgostit imediat de el. Spre bucuria ei, el a dorit-o pe ea.

Destinul a adus-o împreună cu alesul inimii sale în perioada studenției. A fost o dragoste la prima vedere, iar relația lor s-a dezvoltat rapid. La absolvire, era deja însărcinată în șase luni. Viitorul lor părea a fi deja bine stabilit.

Cezara Dafinescu
Cezara Dafinescu / SURSA FOTO: Unica.ro

„Toate fetele am văzut filmul Serata. Acest film era debutul unui actor pe care l-am descoperit: George Motoi. Toate ne-am îndrăgostit de el.

În anul III de facultate, s-a întâmplat să vină George, să fie transferat în București la noul Teatru Național și primul lucru pe care l-a făcut a fost să vină în clasă la profesoara lui, Zoia Anghel.

Destinul nostru și-a spus cuvântul. El a venit la clasă și așa mai departe… am pornit mână în mână prin viață”, a spus ea.

În timpul studiilor universitare, a fost pusă în situația de a interpreta o scenă romantică cu un alt coleg. Pentru a se simți mai confortabil în acel rol, a recurs la o strategie neobișnuită: și-a închipuit că partenerul ei de scenă este George Motoi.

Chiar și acum, își amintește cu nostalgie de intensitatea dragostei dintre ea și George Motoi, un sentiment atât de profund încât păreau că va dura o eternitate. Cu toate acestea, viața a avut planuri diferite.

El era mai experimentat și mai în vârstă decât ea, oferindu-i posibilitatea să se dezvolte alături de el, mai ales în plan profesional. Regretabil, flacăra acelei iubiri s-a stins la fel de repede cum a fost aprinsă.

Cezara Dafinescu rămâne și acum perplexă în privința cauzelor care au dus la despărțirea lor.

George Motoi
George Motoi (SURSA FOTO: Facebook, Istoria românilor în culori)
George Motoi, actor
George Motoi (SURSA FOTO: Facebook)