Dacă realitatea nu aceeași cu cea pe care PSD vrea să o vedem, atunci începe scandalul. Cam așa se poate rezuma ceea ce s-a întâmplat la postul de televiziune Realitatea TV.
Concret, deputatul PSD a pus-o la zid pe Andra Miron, moderatoare unei emisiuni a postului de televiziune amintit. Totul a pornit de la un comentariu al lui Florin Iordache privind condițiile din spitalele private și cele de stat. Dialogul dintre cei doi întrece orice imaginație.
„Eu am spus aşa: dacă Liviu Dragnea a fost la un spital privat sau de stat nu ştiu, probabil cel mai apropiat spital. Că e la stat sau e la privat, nu e nicio problemă şi că, prin măsurile pe care noi le-am luat, că e la stat sau e la privat, condiţiile sunt la fel de bune. Eu am fost la un spital de stat unde am fost la fel de mulţumit ca la un spital privat. Ce vă deranjează?”
Imediat, moderatoarea Andra Miron a intervenit și i-a amintit liderului PSD că lucrurile stau altfel, respectiv că pacienţii sunt înghesuiţi în salon și că nu s-au făcut investiţii de ani de zile în spitale.
Imediat, Florin Iordache a explodat și a încercat să o pună la punct pe jurnalistă. ” Domnişoară, nu înţelegi că eu am treabă? Nu stau să îmi povesteşti tu cum e la stat şi cum e la privat. Din punctul meu de vedere, că e la stat sau la privat, condiţiile sunt la fel. Asta e părerea dumneavoastră”, a comentat Iordache.
Prezentatoarea nu a renunțat și a continuat: “Nu e părerea mea, e realitatea României pe care dvs. o ignoraţi.”
Replica lui Florin Iordache nu mai lasă loc de niciun fel de comentariu: “Auzi, realitatea e aia pe care ţi-o spun eu. Că-ţi spun ţie în cască să vezi o anumită realitate, e problema ta”.
Întrebat dacă la spitalul Floreasca, unde a fost internat, a mai stat cu alţi pacienţi în salon, Iordache a evitat să răspundă. Jurnalista a susținut că
în unele spitale din Bucureşti, pacienţii sunt nevoiţi să se spele cu cana când se întrerupe apa caldă. „Extraordinar! Nu mi se pare o problemă. Te rog eu, fii mai informată. Probabil că şi la un spital de stat, şi la unul privat, pot apărea probleme. Haideţi că eu am alte probleme. La revedere!”, a mai spus Florin Iordache la Realitatea TV.