PSD-ul nu se schimbă. Este tot PSD-ul lui Dragnea, Tudose, Dăncilă, Valcov, Grindeanu care are un singur obiectiv – să omoare sectorul privat. Senatul a respins vineri programul Guvernului de garantare a leasing-ului pentru IMM-uri. Faptele şi voturile socialiştilor arată clar cine sunt, criminalii economiei”, a scris Florin Cîţu sâmbătă pe Facebook.

Florin Cîțu s-a dezlănțuit

Ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, s-a dezlănțuit pur și simplu. Acesta a transmis un mesaj umilitor pentru PSD în cea mai importantă zi pentru Guvern. Este dezvăluirea momentului. Social democrații se vor înfuria când vor vedea totul.

PSD a depus deja moțiunea de cenzură în Parlament prin care vrea să demită Guvernul. Vestea l-a enervat pe ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, care s-a dezlănțuit la adresa lui Marcel Ciolacu. Cîțu îi reamintește președintelui interimar al PSD, Marcel Ciolacu, faptul că în luna mai promitea că PSD nu va depune moțiune de cenzură în perioada stării de alertă.

”Cât valorează cuvântul unui socialist?

” Nu cred că e oportun să depunem o moţiune de cenzură pe perioada stării de alertă” – Marcel Ciolacu, 17.05.2020

#RomaniaFaraPSD”, arată Florin Cîțu într-o postare pe o rețea de socializare.

PSD a depus moțiunea de cenzură în Parlament, asta deși Guvernul a prelungit starea de alertă.

Cursa pentru șefia PSD

Congresul PSD are loc sâmbătă la Palatul Parlamentului. Pentru şefia PSD candidează Marcel Ciolacu şi Eugen Teodorovici, cel din urmă nefiind prezent la eveniment.

Teodorovici le-a transmis vineri un mesaj membrilor, delegaţilor şi liderilor locali ai PSD: ”Mâine va fi o zi în care veţi putea pune capăt unui şir lung de abuzuri şi ilegalităţi comise de această conducere ILEGALĂ a PSD. Eu merg mai departe, cu Dumnezeu înainte, pentru toţi cei care îmi trimiteţi mesaje de susţinere, şi cu certitudinea faptului că dreptatea va triumfa, ca întotdeauna, dar refuz să girez încă o ilegalitate comisă în numele PSD‼️ Voi? Îmi doresc ca membrii PSD să înţeleagă acum, mai mult decât oricând, că numai un PSD puternic va reuşi să schimbe clasa politică din România! Şi că ticăloşii ajunşi acum la vârful conducerii corup puterea”.

Sursă foto: INQUAM/Octav Ganea