Florin Cîțu pus la colț de Marcel Ciolacu: Asta a reușit creșterea ta economică bolnăvicioasă

Revoltat de ceea ce se întâmplă acum în România, Marcel Ciolacu a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj dur la adresa premierului demis, Florin Cîțu.

Liderul social-democraților a reacționat imediat la declarațiile de presă de azi ale prim-ministrului demis. Amintim că Florin Cîțu a spus în cursul zilei de azi că ”bunăstarea românilor se simte deja”.

Pe fondul acestei declarații, liderul PSD spune că ”premierul demis a dat astăzi un ultim (sper) spectacol al delirului politic”.

”Afirmă, cu o seninătate care ține de patologie, că “românii vor simți la facturile din această iarnă creșterea economică”.

Reformele de dreapta ne-au adus înainte de Revoluție! Românii nu aveau atunci ce să cumpere, iar acum au de unde, dar nu și bani! Și nu, nu mă refer la acei 1% cu venituri peste medie!”, notează Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu: Oamenii au nevoie de soluții

În mesajul postat e rețeaua de socializare, liderul social-democraților spune că premierul demis ar trebui să le explice oamenilor cum a crescut economia, în timp ce 7 milioane de oameni sunt în risc de sărăcie.

În plus, Marcel Ciolacu este de părere că Florin Cîțu ar trebuie să explice creșterea economică și celor 120.000 de oameni care se află în ”deprivare materială severă”.

”Explică-le, Florine, cum a crescut economia ca o rachetă spre cer, celor 7 milioane de oameni aflați în risc de săracie și excluziune socială!

Explică-le, Florine, cât sunt de fericiți și celor 120.000 români aruncați în deprivare materială severă în doar un an de guvernare!

În loc să enervezi oamenii, stai cu privirea în pământ de rușine și nu te mai lăuda! DEJA AI SCUFUNDAT BARCA!

Oamenii vor să știe cum ieșim împreună din catastrofa sanitară!
Oamenii au nevoie de soluții acum! Economia o putem salva, viețile însă nu le putem recupera!”, scrie Marcel Ciolacu pe Facebook.