Într-un live video pe facebook, Călinescu spune că nu crede în candidaturile lui Firea sau Olguţa Vasilescu la prezidenţiale, dar anunţă că va intra într-un proiect politic din această vară.

“Nu pun botul la candidatura lui Firea sau coana Olguţa sau cum o cheamă, la prezidenţiale. Am văzut că şi-a luat conac. Nu puneţi botul la sondaje că ei au scăzut, că aia de la PNL au urcat. Am văzut saci de sondaje de 30 de ani neconfirmate. Trebuie activată masa celor 10 milioane de români care nu au întâlnit pe cineva care să îi reprezinte. Asta va intra în preocuparea mea din vară încolo, ca să fie clar. Nu pot vorbi mai mult până atunci. Să mobilizăm tineri, oameni care nu au făcut politică şi vor să mai trăiască în această ţară. Să-şi găsească un ţel”, e anunţul dinamită al lui Călinescu. 

Acesta lansează un nou atac dur la adresa lui Liviu Dragnea, dar şi a celor care au dezertat către Pro România.

“Dezastrul sublim pe care Dragnea îl indeplineşte cu ajutorul unor nătărăi lipsiţi de orice caracter. Amuzant că unii PSD-işti aşa zis acoperiţi se duc la Ponta. E amuzant. Tot la oaia lui Daea au supt cu toţii. Unii au un pic de puritate faţă de cei care fac zid în jurul lui Dragnea. Judecătorii să aibă demnitate şi să judece. Nu vreau condamnări sau achitări abuzive. Lucurile pot fi îndreptate foarte repede. Legile justiţiei trebuie aduse înapoi, toate salariile şi pensiile speciale retezate de la rădăcină. Toate gagicărelile, toate impostirle făcute de Dragnea către baroni. Promovează verişori, neamuri, amante, amântuţe. Asta de la sănătate ar trebui să plece, aia de la Interne la fel”, a mai spus Călinescu pe facebook.