Vedeta ProTV, Florin Călinescu, vrea să revoluționeze pur și simplu scena politică autohtonă. Noul politician a anunțat că dacă Partidul Verde va ajunge la putere va da o lege extrem de dureroasă pentru foarte multe partide. Le va interzice politicienilor să mai candideze pentru un al doilea mandate dacă nu-și îndeplinesc promisiunile din campanie electorală.

“Daca Partidul verde ajunge la putere vom legifera urmatoarele:
– partidul,partidele/ aliante, care castiga alegerile si nu indeplinesc promisiunile din campanie nu mai au dreptul sa candideze.
– la fel si primarii si presedintii de consilii judetene”, a scris actorul pe o rețea de socializare.

Florin Călinescu nu s-a oprit aici. Criticat de prietenii virtuali care i-au transmis că această leg ear însemna instaurarea dictatorii, vedeta ProTV a venit cu explicații complete. “Adaug la postarea de adineaori pentru ca au sarit unii cum ca ar fi dictatura daca s-ar intampla ce am zis.

Oameni buni. Daca comanzi niste pantofi sau orice altceva, orice cumparatura, orice serviciu si ai fost tras in piept, poti sa ceri daune de milioane si daca niste nemernici castiga alegerile si isi rezolva viata personala si a neamurilor lor si a tuturor atarnatorilor, din BANUL NOSTRU, trebuie lasati in pace?!? Eventual stau o tura pe margine si pe urma iar la “treaba”?!

Exemplu. Ponta a promis drumul Bucuresti Brasov. Canci. Acum vrea iar la polonic.

Psd a promis o multime. Singura “realizare”, imprumuturi de zeci de miliarde de € pe care o sa le platim noi. Si copiii si nepotii.

Sigur, din 89 incoace, nu numai psdul a castigat alegerile cu minciuni”, a explicat vedeta ProTV.