Flamingo International a anuntat majorarea capitalului social cu suma de 43,5 milioane lei (435,3 miliarde le vechi), prin emisiunea a 435.294.790 noi actiuni cu valoarea nominala de 0,1 lei (1.000 lei vechi).


Compania a stabilit pentru data de 16 septembrie 2005 convocarea Adunarii Generale Extraordinare a Actionarilor (AGEA), la care vor participa toti actionarii inregistrati in Registrul Actionarilor la sfarsitul zilei de 29 august 2005.


Ca urmare a recentei majorari, actionarii inregistrati in Registrul Actionarilor, la data ce va fi stabilita de AGEA, in conformitate cu prevederile legale, vor primi cu titlu gratuit cinci actiuni nou emise pentru fiecare actiune detinuta.


Majorarea de capital se ve realiza din doua surse: utilizarea primelor de emisiune integral incasate si capitalizarea unor rezerve din profitul net.


Flamingo International este societatea holding pentru grupul Flamingo. Conform datelor furnizate de IDC, in 2004 Flamingo si-a intarit pozitia de lider pe piata IT din Romania, cota de piata fiind de 25% din totalul sistemelor asamblate in Romania.






Sursa: Flamingo International