Într-un mesaj postat pe pagina personală de facebook, Gabriela Firea reacţionează la mesajul transmis de Grupul de Comunicare Strategică după ce s-a anunţat redeschiderea teatrelor.

Primarului General nu i se pare corect faptul că teatrele trebuie să rămână închise, iar sălile de fitness sau sălile de jocuri se vor deschide după 15 iunie.

Guvern: se deschid sălile de joc, piscinele, sălile de fitness (fără dus), creşele şi grădiniţele private, mai întâi, se permit nunţi/botezuri cu 50 persoane.

Primăria Capitalei: se redeschid teatrele, cu număr redus de spectatori, măşti, distanţă fizică, dezinfectanţi, termometre.
Cică nu e bine”, a scris Firea pe Facebook.

La teatru ”virusul e…mai cu talent”

”Într-adevăr, între o sala de teatru şi una de pacanele e o diferenţă! Parcă şi virusul e mai cu…talent! La teatru! La pacanele trece neobservat, drăguţul de el!! Să ne ducem după «fentă»?”, a mai scris Firea.

Primarul General al Capitalei a anunţat, sâmbătă dimineaţă, că din 15 iunie se redeschid teatrele şi instituţiile de cultură din Bucureşti, urmând a fi respectate reguli de distanţare socială.

Pe de altă parte, Grupul de Comunicare Strategică a transmis că organizarea spectacolelor în spaţii închise este momentan interzisă, iar primarul general nu poate emite un act administrativ contrar legilor în vigoare.