Consorţiul Slaughter and May – Bulboacã & Asociaţii SCA a fost selectat pentru a asigura serviciile juridice aferente tranzacţiei emisiunii de euroobligaţiuni, se arată într-un comunicat al ministerului de Finanţe.

Emisiunea de euro-obligaţiuni pe care Ministerul Finanţelor Publice intenţioneazã sã o lanseze,în următoarele două luni are o valoare indicativă cuprinsă între 500 milioane – 1,5 miliarde euro. În urmă cu o săptămână, ministerul de Finanţe a anunţat numele instituţiilor finaliste care vor intermedia lansarea obligaţiunilor: HSBC Bank, Deutsche Bank şi EFG Eurobank.

Casa de avocatura Bulboacă a mai avut colaborări cu statul, fiind consultantul pentru emisiunea de 750 de milioane de euro din iunie 2008. De asemenea, a consiliat Fondul Proprietatea, al cărui acţionar majoritar este tot Ministerul de Finanţe, în procesul de selecţie a administratorului şi a mai reprezentat o companie farmaceutică într-un proces de contestare a unor amenzi de 30 milioane euro date de Consiliul Concurenţei.